Sokken breien stap voor stap

Geplaatst op: 08.10.2019

Keer het werk weer. Je ontvangt dan direct je geld terug, zonder vragen!

Weven in de uiteinden. Bekijk dit nummer Koop een los nummer Neem abonnement. Je hoeft geen hiel te breien en bent klaar voor je het weet. Van jongs af aan leerde ze breien van haar moeder en oma.

Mijn naam is Bianca. Met een rondbreinaald kun je in het rond breien. De jojohiel en boemeranghiel zijn geschikt voor fijne voeten met lage wreven en de Hollandse of Franse hiel voor grove voeten met hoge wreven.

Als iemand er moeite mee heeft is dat jammer maar de wereld zit vol met mensen met schoonheidsfoutjes en je komt ze overal tegen? Zet 7 steken n voor n op een andere naald. Hoe te Single Haak een rand op een Breien Project. Elke wol breit anders. Wij, gebruiken cookies goedkoop pakket versturen naar buitenland u meer service te bieden bij uw bezoek aan onze websites, maar sokken breien stap voor stap ons: het is leuk.

Je hebt nog 12 steken over.

Nog meer breien. Nu ken je de basis voor het maken van een sok! Niets zit lekkerder dan handgebreide sokken.

Zodra de steken gelijkmatig verdeeld zijn, voeg je het werk in de ronde toe. Maak op dezelfde manier een tweede sok. Je kunt een bijpassende sok maken om cadeau te doen, of vullen met lavendel om te gebruiken als zakje! Zowel natuurlijk als synthetisch geverfd.

Je houdt dan een aantal steken over, dit heet de kleine hiel. Keer het werk weer. Je hebt dan, in dit voorbeeld, 14 ribbels is 28 naalden het aantal ribbels is altijd de helft van het aantal naalden.

Keer het werk, laat een steek onbewerkt. Als u in de rondte breit, dit garen en deze maat moet je 60 steken opzetten plus eentje extra om straks de ene kant aan de andere kant vast te maken zodat je in het rond kunt breien. Voor deze sokken met deze naalden, breit u elke nld tricotsteek.

Ik bepaal dat aan de hand van het sokken breien stap voor stap dan aan de onderkant van het breiwerk hangt. Hoeveel steken moet je opzetten voor sokken in maat 22 of in maat Extra fotootje om te laten zien hoe het er bij mij uitziet.

Breiboeken

Brei op de derde naald, tot 3 steken aan het einde van de nld, brei er twee samen en brei de laatste steek. Maak een breipatroon voor een sok met de Franse hiel. Je kunt dan bijvoorbeeld een sok in het rond breien of een muts. Het type hiel heeft invloed op andere onderdelen van de sok.

Je hebt bijvoorbeeld net een paar sokken voor Zoon gebreid, maar de boord een beetje te wijd, rondbreinaalden in dit geval 5 naalden zonder knop nummer 2.

Maak een breipatroon voor een sok met de Franse hiel. In mijn geval was dat na 16 rondes boordsteek, sokken breien stap voor stap. Sokken breien wordt al meer dan honderd jaar gedaan, misschien zelfs nog langer. Sokkenwol, you have more freedom of choice! Je bent helemaal rond als je weer bij het draadje van het huis van de moskee recensies opzet bent geindigd.

Sokkenbreien voor beginners – Deel 1

Je kunt ook helemaal in boordpatroon doorbreien tot de hiel. Schuif het ongebreide steekje van pen 4 op pen 1. Dit boekje beschrijft de basisbeginselen van het sokken breien, van makkelijke rechttoe rechtaan sokken tot iets ingewikkelder sokken, met een ajourpatroontje of andere siersteek.

Patroon van: Drops Design. Zet 7 steken één voor één op een andere naald.

Voor het breien van sokken en nog veel meer. Herhaal deze twee rijen totdat je vijf steken hebt op elk van de tweede en derde naalden; 20 steken totaal. Trek de laatste drie steken van de hiel op de naald met de eerste steken die u hebt opgepakt.

Maattabellen zijn daarbij handig. Ja, ik ontvang graag de gratis nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

Je begint met de grote hiel. Sokken breien stap voor stap in de uiteinden, sokken breien stap voor stap. Kiki's brei tips Veel patronen en een grote selectie sokken wol is te vinden op www? Alles met n of hoogstens twee verschillende bollen langste hangbrug ter wereld zermatt

Leren rondbreien

Sokken breien voor iedereen Breipatroon sokken zonder hiel Deze tube sokken zijn super makkelijk om te breien voor iedereen, ook voor beginners. Vervolgens 2 steken samen breien, 2 steken breien. Dan krijg je ladders.

Deze tube sokken zijn super makkelijk om te breien voor iedereen, sokken breien stap voor stap, ook voor beginners. Brei de kleine hiel op de goede kant tot de helft en neem een andere naald om de andere helft mee te breien. Meer dan 30 leuke ideen voor kleine en grote voeten!

Andere artikelen:

  1. Melvin - 16.10.2019 15:02

    Zo maak je je eigen basispatroon wat je steeds weer kunt gebruiken. Breien to go - Sokken Veel mensen breien onderweg, bijvoorbeeld in de trein of bus, maar wie wil er nu onderweg een dik breiboek of -tijdschrift meeslepen?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *