Sloep huren leiden vlietlanden

Geplaatst op: 08.10.2019

Leiden Bootjes en Broodjes Onze duurzame rederij Bootjes en Broodjes is gevestigd in het hart van de stad Leiden, in een voormalig brugwachtershuisje aan de Blauwpoortsbrug. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Naast de bootverhuur hebben wij ook diverse ligplaatsen beschikbaar en onze jachthaven is één van de leukste plekken om als passant te overnachten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Neem dan contact met ons op. Botenverhuur Dieper-Zicht Sloepen huren en zeilboten huren bij Botenverhuur Dieper-Zicht staat al meer dan 16 jaar voor service, kwaliteit en luxe boten. F° C°. Verkoop sloepen.

Voor het huren van een sloep heeft u geen vaarbewijs of ervaring nodig, maar er gelden uiteraard wel regels op het water. Is deze attractie te bereiken met het openbaar vervoer. Naast een restaurant en kleine camping zijn er.

De mogelijkheden zijn legio. Die allemaal onderling verbonden zijn, zodat je oneindige vaarmogelijkheden hebt, sloep huren leiden vlietlanden. Mijn naam is Aneta.

Ik ben Aneta. Wie zijn wij? Leidschendam Watersportcentrum Vlietland Een tocht door Leiden, de polder of naar de Kaag is ideaal met een sloep van watersportcentrum Vlietland.

Watersport

Machinevertalingen weergeven? Er zijn verschillende arrangementen met een hapje en een drankje beschikbaar, daarnaast kunt u rekenen op een aantal voordeelcoupons. Bootverhuur Sloep halve dag Sloep halve dag. Bekijk het overzicht met de tarieven en reserveer online de boot van uw keuze.

Vaar zelf! Goede Dag. Met zijn lengte van 22 kilometer en breedte van tot meter is het groot genoeg voor een heerlijke vaartocht voor een halve of hele dag.

Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Deze rondvaarten kunt u individueel boeken. Profiel Lid worden?

Lijst wordt bijgewerkt Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor onze boot- en sloepverhuur in de regio Leiden, sloep huren leiden vlietlanden. Alles ziet er nieuw en keurig uit Als u nog niet precies weet waar u naar toe wilt, adviseren onze medewerkers u graag.

Direct iets regelen?

Blauwpoortbrug 1 GA Leiden www. De sloepen bieden plaats aan maximaal 20 personen. U kunt een sloep reserveren voor een tijd van minimaal 4 uur halve dag.

Sloep huren leiden vlietlanden afloop is er volop keuze voor een lekker diner bij het aangrenzende paviljoen. Zou je aanbevelen om comfortabele schoenen te dragen op deze plek of bij deze activiteit.

Plaatselijk weer. Heeft u geen inlog dan kunt u onderaan de pagina reserveren door een gratis account aan te maken. Columbus60 - 7 tot 8 Persoonssloep.

Overige activiteiten

Kortere periodes kunnen alleen ter plaatse worden geboekt op basis van beschikbaarheid. Er is bij ons gratis parkeer gelegenheid, dus spullen in laden direct bij de boot.

Stippel een route uit     4. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging.
  • Heeft u geen inlog dan kunt u onderaan de pagina reserveren door een gratis account aan te maken.
  • Page 1 of 2.
  • Ons bedrijf zit direkt aan de Kagerplassen maar niet op Kaageiland, u hoeft dus niet met pontje mee waarvoor vaak lange wachtrijen zijn.

Naast een restaurant en kleine camping zijn er Uitstekend 1. Bootverhuur Sloep hele dag Sloep hele dag. Gast vriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uw sloep huren leiden vlietlanden Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk!

Vaarroutes voor sloep en motorboot

Ontdek stad en land met een sloep van Columbus Watersport, bootverhuur. Uw website. Een hapje en drankje mee? Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor onze boot- en sloepverhuur in de regio Leiden.

Verzenden Annuleren. Ook hebben wij een gehandicaptenligplaats, boek deze plaats vooraf bij de havenmeester. Is deze attractie te bereiken met het openbaar vervoer.

Andere artikelen:

  1. Beyzanur - 15.10.2019 17:43

    Aemstel Boating Aemstel Boating is gevestigd aan de passantenhaven van Uithoorn. Verkoop sloepen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *