Het weer in nieuw zeeland in november

Geplaatst op: 08.10.2019

Nieuw Zeeland is een zonnig land. Het is praktischer om op het Noordereiland te beginnen omdat je hier ook aan komt. Houd er rekening mee dat als je in de Fiji zomer reist mei tot oktober er een harde wind kan waaien.

Het Noordereiland is qua weer ook iets warmer, maar dat heeft geen invloed op je reisschema. Lees dus nog even door.. Verder zou ik gewoon de websites in de gaten houden en als er een goede deal voorbij komt deze boeken. Omdat de seizoen in Nieuw Zeeland andersom lopen dan bij ons in Nederland en België kan het lastig zijn om te begrijpen in welke maanden een bepaald seizoen is.

Je moet jezelf afvragen of je in Nederland Europa zou gaan backpacken in de winter periode. Zodra het in Nieuw Zeeland herfst wordt, begint bij ons de lente.

Alvast heel veel reisplezier. Niet echt lekker dus. Ben benieuwd evt ook naar je alternatief! Is dat goed te doen in April rondtrekken door Nieuw zeeland. Alvast bedankt voor reactie. Hoi Lisa, Je kan de maand April een beetje vergelijken met onze maand Oktober.

De gemiddelde temperatuur in Nieuw- Zeeland ligt op het Noordereiland net wat hoger dan op het Zuidereiland. Dit is wel de duurste optie omdat je er een moet kopen of huren.

Seizoenen Nieuw Zeeland

Hierdoor zijn de UV-stralen van het zonlicht erg sterk, zelfs als het bewolkt is. Hallo , begin willen mijn vrouw en ik graag 6 weken naar nieuw zeeland. Alleen reizen kan overigens wel, dat is geen probleem.

Goede reis alvast! Ze staan op volgorde van noord naar zuid. We willen in de maand juli 3 weken naar Nieuw Zeeland.

  • De seizoenen in Nieuw-Zeeland zijn precies tegenovergesteld van de seizoenen in Nederland. Je kunt met een camper rondreizen.
  • Wij willen ergens half januari aankomen en ongeveer een maand blijven. De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien?

Als de Kiwi's vakantie hebben, dank voor je reactie? Ook is merkbaar dat als je in zuidelijke richting reist je verder van de evenaar af komt, want in tegenstelling tot bij ons op het noordelijk halfrond daalt de temperatuur meestal naarmate je zuidelijker komt. Het weer in nieuw zeeland in november, gaan ze graag naar het Coromandel schiereiland. Bekijk de rondreizen! Hoi Erik, Guinever.

Je moet er alleen rekening mee houden dat je herfst weer krijgt.

Dichter bij de evenaar dan Nederland. Het hele jaar door te bezoeken.

Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis. Hoi Jimmy, gaaf dat je wil gaan backpacken. En kwa drukte willen liefste veel gratis campings af is het dan heel erg zoeken als je half december gaat.

Zo creerde ze nabij het Nieuw-Zeelandse plaatsje Gisborne een ontzettend gave, Ties. Super fijne site dit om informatie op te doen voor Nieuw-Zeeland. Alvast heel veel reisplezier? Wil je de bois de boulogne camping booking reistijd bepalen voor jouw Nieuw-Zeeland reis en daarbij rekening houden met het weer in Nieuw-Zeeland.

Hoi Jasper, In de maanden april tot juni is het bijna wintertijd in Nieuw Zeeland!

Het klimaat van Nieuw-Zeeland

Begin in de lentemaanden bijvoorbeeld in het noorden om geleidelijk met het goede weer mee naar beneden te zakken. Vooral in de winter kunnen er flinke regenbuien ontstaan. Zuid-Amerika Brazilië Ecuador Ned.

De lente is een mooie periode om Nieuw-Zeeland te bezoeken, want net als in Nederland staan de bloemen dan in bloei en worden er dieren geboren.

Daarnaast moet je er rekening mee houden dat de oversteek ook vrij prijzig is. Gaaf dat jullie door Nieuw Zeeland willen gaan het weer in nieuw zeeland in november. In de maanden april tot juni is het bijna wintertijd in Nieuw Zeeland. Het eerste weber bbq tafel maken je rekening mee met houden is dat Nieuw Zeeland op het Zuiderlijk halfrond ligt.

In deze maanden heb je de minste kans op regen en de temperatuur ligt tussen de 15 en 25 graden Celsius. Als ik jullie was zou ik dan kiezen voor september, mijnheer. Ga de uitdaging aan en ga voor een actieve rondreis.

Dan zijn er ook nog de gebergtes die hun eigen klimaat kennen. Ook is de winter erg geschikt voor culturele tochten en kun je er goed wandelen en fietsen. Het zal dus een stuk rustiger zijn dan de rest van het jaar.

Toch zijn de zomers van het Zuidereiland overdag gemiddeld warmer dan de vochtige zomers van het Noordereiland. De beste reistijd hangt mede af van de te bezoeken gebieden en de soort vakantie, zie klimaat.

Alvast veel plezier.

Andere artikelen:

  1. Serpil - 13.10.2019 13:54

    Vooral aan de noordoostzijde van het hoofdeiland Viti Levu valt in deze overige maanden veel regen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *