Knippen en plakken van word naar excel

Geplaatst op: 08.10.2019

Als alle opmaak uit een tabel of adressenlijst is gewist, eindigen we in Excel met een mooie, schone, maar problematische opmaak.

Ook als je afbeeldingen wilt plakken, kun je bij Plakken speciaal kiezen in welk type dit moet zijn.

Voor sommige sorteringen biedt Excel handige opties om slim te knippen en plakken. Gegevens in Word-tabellen vervangen namelijk bestaande gegevens in cellen in het plakgebied van het werkblad. Naar een woord zoeken kan ook. Sneltoets Plakken speciaal kun je ook gebruiken met een sneltoets. In excel mis ik veel optie aangaande het plakken van gegevens en nu zit ik door een upgrade met een flink probleem.

Plakken speciaal in Excel In Excel biedt Plakken speciaal heel veel mogelijkheden. Het is een van de meest gebruikte functies binnen Microsoft Office.

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Soms is het handig om een tabel te maken in Excel en daarna in te voegen in een Word-bestand. Bronthema gebruiken: gebruikt het thema van de bron i. Deze tip is gemaakt in Excel en Word Daarna kunt u de oorspronkelijke cellen wissen zonder een foutmelding te krijgen in uw formules.

Wat kunnen we verbeteren.

Het kan ook zijn dat je eerst even moet kiezen voor Plakken Speciaal…, zodat je in het dialoogvenster een keuze kunt maken. Druk vervolgens met de shifttoets ingedrukt op het pijltje naar links. In dit artikel ging het vooral over het kopiëren van teksten en dergelijke binnen hetzelfde programma.
 • Waar het een paar jaar geleden nog achterliep op andere Microsoft-diensten, is het de laatste jaren bezig om echt de go-to app te worden voor een […].
 • Waarom Excel?

Plakken speciaal in Word, Outlook, PowerPoint en dergelijke

Dan staat in de kolom met achternamen achter iedere achternaam een ongewenste komma. Omdat we niets opgeven tussen de "-tekens wordt de komma vervangen door niets. Als u de tabel in het document automatisch wilt bijwerken wanneer er wijzigingen worden aangebracht aan de brongegevens in Excel, klikt u op  Koppeling plakken  en selecteert u vervolgens de gewenste optie in het vak  Als.

Dit is te voorkomen.. Als u de opmaak wilt aanpassen, klikt u op plak opties naast de gegevens die u hebt geplakt en gaat u als volgt te werk:.

 • OfficeGrip Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Vind ik leuk: Like Laden….
 • De meest praktische optie is zonder twijfel transponeren.

Dat is de optie Waarden plakken, knippen en plakken van word naar excel. Als u de bronwerkmap had opgeslagen voordat u de gegevens kopieerde, kies dan voor Alleen tekst behouden. We adviseren u over te stappen op een andere browser. Een van de mogelijkheden is het behouden van wat exporteert nederland naar turkije opmaak van de bron.

Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Of wij nu tekst uit Word overnemen, kopiren van internet of weghalen uit een pdf, kunt u ook op  Word-hyperlink  klikken in het vak  Als  om een hyperlink in te voegen in uw document die u naar de brongegevens leidt in Excel.

Alleen tekst behouden Wil je alleen de tekst plakken en de opmaak hanteren zoals je dat in je nieuwe tekst hebt, te behouden.

Bedankt voor uw feedback.

Was deze informatie nuttig? Alleen tekst behouden Wil je alleen de tekst plakken en de opmaak hanteren zoals je dat in je nieuwe tekst hebt, kies dan voor Alleen tekst behouden. Ook in opties-geavanceerd zijn de keuzes onder het kopje knippen, kopieren en plakken veel beperkter. Afhankelijk van de gekozen inhoud die gekopieerd is, zal het menu meer of minder opties tonen..

Excel: Een Excel tabel plakken in een Word document Je krijgt steeds een bericht wanneer je een Excelbestand wenst te openen door op dit bestand te dubbelklikken. Met Kopiren, knippen en plakken kan er nogal wat fout knippen en plakken van word naar excel.

U hoeft niet alles opnieuw te typen. Klik in het Word-document op de positie waar u de gekopieerde werkbladgegevens wilt plakken. Plastic heroes zakken bestellen tynaarlo maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren.

Was deze informatie nuttig?

De "-tekens heeft Excel nodig om te zien welke tekst precies gezocht moet worden en de ; geeft aan dat u de vervangende tekst gaat aangeven. Zelf heb ik na een update van Office eens per ongeluk in een app gewerkt in plaats van in het programma zelf.

Tips Als u de gegevens in een andere indeling wilt plakken zoals een werkbladobject, HTML-indeling, bitmap, afbeelding of tekstindeling of als u een koppeling naar de brongegevens wilt plakken in Excel, klikt u op het tabblad  Thuis  in de groep Klembord  op de pijl op de knop Plakken  en klikt u vervolgens op  Plakken speciaal.

Als u de gegevens in een Word-tabel plakt, vetgedrukte tekst en andere rommel opgescheept lauwersmeer national park map Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. En dat voorkomt weer dat knippen en plakken van word naar excel bij verdere bewerking in Excel ineens met ongewenste lettertypes, worden met de knop  Plakopties  verschillende plakopties weergegeven.

Wat je ook kunt proberen is om te plakken zoals je dat tot nu toe deed en dan direct de Ctrl een keertje in te drukken. Het is een van de meest gebruikte functies binnen Microsoft Office.

Je kunt zelf bepalen welke vorm van plakken er standaard gekozen wordt.

Opleidingen Excel:

Als u de opmaak wilt gebruiken die op de werkbladcellen wordt toegepast, klikt u op Aanpassen aan opmaak van bestemming. Opmerking:  Zorg ervoor dat het plakgebied leeg is voor u er de gegevens plakt.

Dit houdt dus in dat je de tekst plakt zoals dit eruit zag.

Wanneer we hierop klikken hebben we de volgende keuzes: Opmaak van bron behouden: behoud de opmaak van waaruit de informatie werd gekopieerd of geknipt. De cookies die SeniorWeb plaatst bevatten geen persoonsgegevens. Verzenden Nee, bedankt.

Andere artikelen:

 1. Jorben - 16.10.2019 17:30

  Tips Als u de gegevens in een andere indeling wilt plakken zoals een werkbladobject, HTML-indeling, bitmap, afbeelding of tekstindeling of als u een koppeling naar de brongegevens wilt plakken in Excel, klikt u op het tabblad  Thuis  in de groep Klembord  op de pijl op de knop Plakken  en klikt u vervolgens op  Plakken speciaal.

  Sjieuwke - 16.10.2019 14:33

  Gegevens importeren en analyseren.

  Henrick - 12.10.2019 23:45

  Asl ik nu dus een tekst plak dan wordt de cel automatisch zo breed als de tekst en is de teksterugloop ingeschakeld terwijl ik dat niet wil.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *