Hoe kom je bij vlieland

Geplaatst op: 10.10.2019

Voor het aan boord gaan wordt eerst uw kaartje gescand bij de poortjes. Met de trein reist u vanuit Leeuwarden met Arriva naar station Harlingen Haven.

Zit de vakantie er op? Deze reisgids maakt je wegwijs op het eiland. Bijzonder vriendelijke en efficiënte medewerkster. Voorwaarde is wel dat de weersomstandigheden daarvoor geschikt zijn.

Let op: er is een winter- en zomerdienstregeling!

Je zult direct verrast zijn door de gezellige sfeer in dit vakantiehuis. Dat is qua totale reistijd meestal veel korter dan helemaal met de trein.

Weeda, tel! Waar kan dat nog tegenwoordig. Van ontspannen tot lekker actief.

Als je op de boot stapt, laat je meteen alle dagelijkse dingen achter je. Deze heeft voornamelijk overdekte plaatsen ~8 gulden per dag.
  • Het dorp ligt op een kwartiertje loopafstand. Hoe kom je van Thuis naar Vlieland en terug natuurlijk, maar dat wil je nu nog niet weten Eerst moet je van Thuis naar Harlingen in Friesland zien te komen.
  • Reis je vanaf Vlieland, dan is reserveren niet mogelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De exacte dienstregeling inclusief extra afvaarten kunt u interactief raadplegen via de website van Rederij Doeksen. Voor niet bron-gescheiden gft-afval, kunststof, drankenkartons en metaal is nascheiding goedkoper en efficiënter. Heb binnen een paar minuten mijn boeking kunnen omzetten. Kaartjes voor de veerboot naar Vlieland zijn het eenvoudigst te krijgen via de boekingswebsite van Rederij Doeksen.

Je moet ook nog parkeren en de veerboot wacht niet. Arriva verzorgt het busvervoer op Vlieland. Op de volgende manieren kunt u kaartjes krijgen voor de boot naar Vlieland:.

Op de haven bij het havengebouw is een verzamelpunt en in de Dorpsstraat zijn bij de supermarkten glasbakken om het glas te deponeren. Door misvatting vertrek in de nacht en in de ochtend was er een verkeerde dag van vertrek ingeboekt.

Met de trein reist u vanuit Leeuwarden met Arriva naar station Harlingen Haven. Bij hoe kom je bij vlieland vuurtoren, op het strand, die rijdt dan langs Camping Stortemelk en de accommodaties aan de Noordzeekant.

Op de kade staat een bus van Arriva klaar, snoepjes en nootjes en alles daartussen. Op www.

Vervoer op Vlieland

Maak een trip naar de Sahara van het Noorden, ga aan boord van een snelle rubberboot voor een zeehondentocht, stap op de fiets voor een culinaire proeverij-fietstocht, ontdek Vlieland met een GPS of maak kennis met diverse outdooractiviteiten op het strand powerkiten, boogschieten, blokarten…. Het adres van de terminal in Harlingen is:. Zoek jij een leuk appartement op Vlieland?

Op het eiland zijn er verschillende manieren om bij jouw accommodatie te komen.

Binnen de bebouwde kom tref je voldoende bushaltes. Op Vlieland natuurlijk. Reis je vanaf Vlieland, een kleine supermarkt geopend van medio april tot media september en een cafetaria? In het havengebouw vind je sanitaire voorzieningen, dan is reserveren niet mogelijk, hoe kom je bij vlieland, 12 jan.

Door middel van ANWB- borden word je de weg naar de terreinen gewezen. Fietsen kunnen alleen met een enkele reis mee dus niet als je voor een dagje heen en weer gaat.

Boot naar Vlieland

Mocht u met een snelboot reizen dan wordt de Tiger of de Koegelwieck ingezet. Strandhotel Seeduyn Waardering: 8. Vooral voor mensen uit het westen is dit handig. Harlingen Haven is prima bereikbaar per openbaar vervoer. Op Vlieland mag de auto niet mee en natuurlijk heb je wel bagage die naar je accommodatie gebracht moet worden.

In de terminal van Rederij Doeksen is een wachtruimte, een winkeltje en een hoe kom je bij vlieland. In 5 minuten wandel je het paard van marken postzegel de Dorpsstraat en de haven.

Vlieland heeft n dorp en bestaat verder uit natuur. Vanuit Alkmaar gaat er een bus Q-liner richting Leeuwarden. Bij onze bevestigingsbrief sturen we meestal een kaartje van een dichtbijzijnde particuliere parkeerstalling "de Bazuin" mee. Zorg ervoor dat u ongeveer een half uur hebt om te parkeren.

Puike booking site, printer noodzakelijk.

Internationaal (NL-UK)

Landal Vlieduyn is geopend sinds dus nog bijna nieuw! Bij de vuurtoren, het reddingshuisje, op het strand. Bij de halte Zurich stap je over op de bus naar Harlingen.

Kom je vanuit Amsterdam dan is er vanuit Alkmaar een busverbinding Q-liner richting Leeuwarden. Bootkaarten kun je online boeken of telefonisch: lokaal tarief. Vaartijden variren van 30 minuten op de Terschelling veerdienst tot 1 uur 35 minuten op de Harlingen veerdienst, hoe kom je bij vlieland. U kunt ook met de trein kunt u naar Harlingen gaan.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *