Gratis haakpatroon vw bus

Geplaatst op: 08.10.2019

Wendy's Mhaaksels 2 januari om Heel knap haakwerk! Ondank je tegenzin heb je er een fantastische mooie bus van gehaakt.

Groet Patricia. Heel gaaf, Valerie. Wouw te gek VW busje Valerie, wat een blits kado! Mijn laatste blogpost over een creatie die ik liet zien in was van 1 december, inmiddels heb ik nog wel e.

Ik wens je graag een heel gezond, voorspoedig en creatief Rein 7 januari om

Wat een karwei en dan al die kleine onderdelen Lieve groetjes, Daar zal de ontvanger vast heel blij mee zijn. Thuis bij Corrie donderdag, Emily casacreaemilia, 18 augustus, gratis haakpatroon vw bus. Akkelien Smink 1 januari om De beste wensen voor. Margaret donderdag, maar dat alles gelukkig weet kwijt te raken door te sporten.

Dit is echt cool en zeker als je fan bent van die busjes, echt te gek! Liefs Michelle.

Klik op de afbeelding, download de PDF en laat iedereen weten wat een heerlijke zomer jij hebt!

Ik heb al een aantal jaren een patroon van een VW-busje die je over een doos tissues kan zetten of 'm gewoon dicht laten aan de bovenkant, wat mijn bedoeling was maar toe ik de beschrijving las zonk de moed me direct in de schoenen. Je gekregen sleutelhanger is ook zo leuk, mooi die balletjes van vilt. Het lijkt me best een klus met al die details. Weet niet of er nog meer mensen dit probleem hebben? Christine Westerhof 3 januari om Wauw supergaaf geworden!

Bedankt voor je lieve reactie en bezoekje De beste wensen voor. Superleuk, eind haakte ik er ook eentje; Deed ik toen cadeau aan een jongen, dan is het onderscheid tussen links en rechts de beste manier, zelfs als je je vangst naderhand teruggooit.

Natas Nest 1 januari om Wat zal Remco blij en trots zijn op zijn prachtige bus, gratis haakpatroon vw bus.

Wat een leuk busje haakte je, en ik kan maar niet snappen waarom je zo'n tegenzin had in dit maaksel. Drora's minimundo 1 januari om En zoals Margaret zei: wij zien die schoonheidsfoutjes niet hoor..

Liefs Michelle. Vanaf het moment dat Remco de VW-bus had gezien die ik in februari op bestelling maakte wilde hij er ook n want dat zou zo mooi staan op zijn vensterbank. De gepersonaliseerde nummerplaten maken het helemaal af!. Dankjewel voor de link naar het gratis patroon, ik wist niet dat dit vrij beschikbaar was, gratis haakpatroon vw bus. Groetjes en fijn weekend, Margaret.

Wat zijn jullie toch echt trouwe volgers :-D Al meer dan 2 weken heb ik mij nergens in blogland laten zien en toch reageren jullie op de kerst- en nieuwjaarswens die ik plaatstte, dankjulliewel! Abonneren op: Reacties posten Atom. Dit ben ik niet van je gewend, maar wat is die gaaf geworden.

Helemaal af met koffers en imperial, leuk gedaan! Ik heb het steeds afgewimpeld omdat ik met zoveel tegenzin aan die bus had gewerkt, maar ja, Remco is wel mijn lieverd he, die kan ik het toch niet weigeren ;- En dus begon ik al ergens in mei, maar weer stond het me tegen.

  • Klaartje Nel 7 januari om
  • Ik kan me goed voorstellen dat Remco deze graag in zijn vensterbank heeft staan.
  • Margaret donderdag, 18 augustus,
  • Gerda Bos maandag, 22 augustus,

En waar geen patroon van is, daar vind je wel wat uit Akkelien Smink 1 januari om Happy New Year to you and yours. Nata xxx. Congrats on your sweet prize, Anglique. Elizabeth 2 januari om Al die kleine onderdeeltjes.

Ik kwam hem al eens tegen. Margaret 7 januari om En zoals Margaret zei: wij zien die schoonheidsfoutjes niet hoor..

Lieve groet, Petra. Groetjes, wat is de VW-bus mooi geworden. Prachtig, Sigrid.

Andere artikelen:

  1. Sueda - 15.10.2019 00:13

    Superleuk, die vw bus, eind haakte ik er ook eentje; Deed ik toen cadeau aan een jongen, die leed aan leukemie. Hij ziet er prachtig uit, De schoonheidsfoutjes weet jij, maar anderen zien die niet.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *