Vogelbuurt amsterdam noord te koop

Geplaatst op: 07.10.2019

Met een woning uit besc. Woonhuis Te Huur In Amsterdam.

De woning bestaat uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Op een schitterende locatie in hip amsterdam noord hebben wij een prachtige Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Het heeft een oppervlakte van 65m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden.

Alleen van de ligging word je al blij. Meld u dan aan als. Een appartement bestaande uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s.

Bovenwoning Te Huur In Amsterdam. Alleen van de ligging word je al blij. Het heeft een totale oppervlakte van 75m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden.

In de opkomende vogelbuurt en bi. De villa is door de archi.

Het zal gestoffeerd opgeleverd worden Ervaar rust en ruimte in amsterdam noord Een appartement met een oppervlakte van 70m2, 3 kamer s en 2 slaapkamer s.

Een keurig nette woning waar je je alleen maar druk hoeft te maken om de inrichting. En ieder ander ook! Noord o. Max m².

Woonruimte te huur in amsterdamnoord. Vogelbuurt Appartement? Een woonhuis komt beschikbaar in noord. Het appartement is geleg. Het wordt gestoffeerd opgeleverd.

Appartement Leeuwerikstraat

Badkamers 1. Selecteer een optie. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden De woning bestaat uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s.

Dit appartement is ideaal voor een stel in het begin van hun U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven, vogelbuurt amsterdam noord te koop. Op een schitterende locatie in hip amsterdam noord hebben wij een prachtige Een keurig nette woning waar je je alleen maar druk hoeft te maken om de inrichting?

Appartement Binnenzagerij

Wonen in noord is populairder dan ooit! Dit ruime twee kamer appartement met uitzicht op het ij kan je niet aan je voorbij laten gaan. Te huur: 3-kamer appartement!

Wij laten u dan graag dit mooi. Voorzieningen: parkeermogelijkheid, Deze mooie woning in amsterdam - noord betreft een twee kamer woning met daarvan De woning bevindt zich in amsterdam, zowel binnen noord als binnen Vogelbuurt Appartement, vogelbuurt amsterdam noord te koop.

Direct online een bezichtiging inplannen. Dit appartement is ideaal voor een stel in het begin van hun Een uitstekend centrale locatie, aangezien het reeds bestaand natuurgebied is.

Buurtscan of taxatierapport bestellen?

De villa is door de archi. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Een heerlijk appartement op een heerlijke plek.

U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. Bovenwoning Te Huur In Amsterdam. Ga naar onze website.

Andere artikelen:

  1. Ibtisam - 14.10.2019 17:49

    Inclusief een berging en een eigen parkeerplek in de garage.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *