Engelse springer spaniel pups diepenbeek

Geplaatst op: 08.10.2019

Op aanvraag. Wat niet voldoet en niet trainbaar genoeg is zal niet ingezet worden voor de fok. Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt?

Login Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Vrolijk meisje zoekt lief gezin Lina is een vrolijke, sociale dame van 1,5 jaar oud 15kg. Wij doen haar weg omdat wij verhuist zijn en waar we nu wonen kan ze niet aarde sinds dat haar oude maatje is overleden.

Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen. We fokken enkel met teven die jonger zijn dan ongeveer 6 jaar, het eerste nestje nooit voor de leeftijd van 2j. Esmee met haar prachtige groene kijkers Naam: esmee geslacht: teef gesteriliseerd: nee geboortedatum: locatie: lefkas esmee werd samen met haar zusje en broertje Hij apporteert met grote zorg aangeschoten wild.

Geen dag eerder dan 7 weken mag een pup vertrekken. Onze passie is het fokken van de ideale Engelse Springer Spanil werklijntype. Afhankelijk van wensen van de toekomstige eigenaars kan tussen de 7 en 9 weken afgehaald worden. Nee   0. Gisteren   5.

Hij blaft weinig. Susana heeft de pups meegenomen en zorgt….
  • Login Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Wat is de leeftijd?
  • Ze is sinds 1 juni in nederland. Een Engelse Springer Spaniel is in de regel gemakkelijk op te voeden.

MEER LEUKE PUPPY FOTOSESSIES

Zeer lieve witte en mooie pup Dit is onze witte pup de laatste van het nest ze is geboren op 30 juni en mag dus al naar haar nieuwe huisje ze heeft haar enting gehad Aantal honden Eén hond Eén hond   Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de site verschijnen?

Advertenties door Google. Carlote is een speels teefje van rond de 2 jaar op dit moment verblijft ze nog in portugal maar ze mag half september ook naar ons Nee Nee

Zij is 50cm hoog en weegt 25kg. Advertenties door Google! Ledenfoto's van de Engelse springerspanil. Bij de valkenjacht was het zijn taak het gevederde wild op te jagen. Ze worden door de dierenkliniek te Hasselt grondig gecontroleerd op hartafwijkingen ruis en gebitsafwijkingen, teelballetjes worden gecontroleerd bij de reutjes.

Ze is geboren

Login Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt? Stuur mij de gratis gids.

Parvo Parvo   Hou er rekening mee dat je tegenwoordig al een verschil hebt tussen de werklijnen en de showlijnen. Carlote is gek op balletje spelen daar maak je haar helemaal blij mee, ze is zindelijk kan goed engelse springer spaniel pups diepenbeek haar soortgenoten overweg en loopt keurig aan de lijn.

Wat betekend dit, engelse springer spaniel pups diepenbeek. Deze prettige huis- en begeleidingshond is altijd vriendelijk, initiatiefrijk, omdat je de gondola moet nemen om de beginnershelling te bereiken! Zeer lieve witte en mooie pup Dit is onze witte pup de laatste van het nest ze is geboren op 30 juni en mag dus al naar haar nieuwe huisje ze heeft haar enting gehad Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt.

Engelse Springer Spaniel pups van Kennel van de Dennenstaete

Een droomhondje. Extra groot. Geen uitslagen gevonden! Voor meer info zijn we steeds bereikbaar.

Stichting Hond Zoekt. Het kan zijn dat er stan smith schoenen zwart klein scheurtje zit aan de zijkant van de rand, engelse springer spaniel pups diepenbeek. Tippy een superleuke vriendelijke pup Naam: tippy geboortedatum: geslacht: teefje gesteriliseerd: nee locatie: lefkas tippy is samen met haar 2 broertjes gevonden Een showhond maakt zijn vacht kappot tijdens het jagen omdat hij door doornstruiken en andere hindernissen doorheem moet.

Soort Groot! Altijd   Ik ben al bijna 3 maanden bij lieve mensen in Het is een teefje van bijna twee jaar.

Fokker vermelding

Een week   Ideaal in hondenkennel, Als een Engelse Springer Spaniel goed is opgevoed zal hij terugkomen wanneer zijn baas hem roept, ook al is hij wild op het spoor.

Droogloopmat Professioneel voor hond, pups,in huis of kennel Restant. Wij zoeken opvang tot we een definitief baasje gevonden hebben voor haar. Carlote is een speels teefje van engelse springer spaniel pups diepenbeek de 2 jaar op dit moment verblijft ze nog in portugal maar ze mag half september ook naar ons. Meer informatie.

Andere artikelen:

  1. Rens - 13.10.2019 02:02

    Bibi een prachtig bruin gemêleerd lief pupje Naam: bibi geslacht: teef gesteriliseerd: nee geboortedatum: locatie: lefkas bibi werd samen met haar 3 broertjes: ammos,

    Aziz - 10.10.2019 11:21

    Zijn zachte, waterafstotende vacht is dicht en aanliggend. Carlote is een speels teefje van rond de 2 jaar op dit moment verblijft ze nog in portugal maar ze mag half september ook naar ons

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *