Wat kun je allemaal maken met papier

Geplaatst op: 24.08.2019

Ook van deze regenboog bloemen wordt iedereen vrolijk. En als abonnee krijg je daar een melding van en hoef je dus nooit meer iets te missen!

Geschikt voor peuters en kleuters en soms ook een wat uitdagendere voor de oudere kinderen. Maar helaas moet hij het met een buik van muizentrapjes doen. Vouw dan je blaadje weer dicht, plak oogjes en tanden op de krokodil en hij is af. DIY: 7 x de leukste knutselwerken die je met papier kunt maken. See you later alligator! En eigenlijk hadden we nog wel meer kunnen bedenken, maar daar was de tijd te kort voor.

Vooral het vlechtwerk vond ik leuk, want dan ontstonden er van die mooie patronen.

Dan pas kon het hele kleine zwarte torretjes in huis papier eraf gehaald worden en mochten de kinderen het versieren! Op dit hoofd plak je twee ogen, voelsprieten en je tekent er nog een neusje op.

De Lopathon vrijdag 17 mei Maar helaas moet hij het met een buik van muizentrapjes doen. Deze knutselwerkjes zijn ideaal voor de kleintjes of voor de kinderen die geen zin hebben om veel spullen te gebruiken.

Iedereen heeft wel papier in huis, dus geen excuus meer om je creativiteit niet te gebruiken. En voor het gemak heb ik van het vissenlijf alvast een printable gemaakt.

Zonnetjes met regenboog

Vind je het leuk om geïnspireerd te worden met nog meer leuke knutselideeën voor kinderen? See you later alligator! En waar gaat het dan heen? De drie waaiers die hierdoor ontstaan, lijm je ook aan elkaar vast, zodat ze samen 1 grote waaier vormen. Voor de grote krokodil over de lengte, voor de kleine krokodil over de breedte.

Vouwen, abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal. Als je onze knutselideen leuk vindt en vaker genspireerd wil worden met creatieve ideen, knippen en plakken; kinderen zijn er gek op. Het is weer tijd om te knutselen. Spullen die we thuis niet meer goed kunnen gebruiken, een locatie toevoegen aan jou w foto, minder kosten en tenminste dezelfde natuurkwaliteit. Gelukkig komen er nog genoeg wat kun je allemaal maken met papier waarop we met papier zullen gaan werken. Melissa Eissens Lifestyle 18 feb .

10x Knutselen met papier

Daar komt iedere week een nieuwe video online. DIY: Traktatie klei monsters 16 juni Dit lieve egeltje is in een handomdraai te maken. Spullen die we thuis niet meer goed kunnen gebruiken, hoeven we niet weg te gooien, maar kunnen we weggeven aan de kringloopwinkel.

Ook van deze regenboog bloemen wordt iedereen vrolijk. Een spinnenweb maken van papier 21 september Lifestyle 28 jul What. Een echte lente knutsel. Dit werd op een doek gelegd en opgehangen aan de waslijn om te kunnen drogen.

Knutselen met papier

Daarom heb ik allerlei verschillende ideeën voor je gemaakt die je kunt knutselen met papier. Waarom komt de Orpheus bus? Een enorme goudvis!

Een spinnenweb maken van papier 21 september Deze kleine hondjes zijn heel erg makkelijk wat kun je allemaal maken met papier maken. Een vrolijke vis knutselen met vlechtstroken. In de klas hebben we afvalbakken gemaakt waarin we oud papier, zodat ze daarvan schoolschriftjes voor de kinderen kunnen maken, plastic en drankafval hebben gescheiden. Maar helaas moet hij het met een buik van muizentrapjes doen. In de video wordt precies uitgelegd hoe je het papier moet vouwen.

Daar hebben ze een papierfabriek die van het oude papier nieuw papier maakt, maar het gaat uiteraard wel. Wat kun je nog meer met papier.

En nog wat anders

De laatste ring maak je van rood papier. Natuurlijk hebben we daar ook even een bezoekje gebracht, want we wilden natuurlijk wel even zien waar onze spulletjes zouden blijven. Dan pas kon het eigengemaakte papier eraf gehaald worden en mochten de kinderen het versieren.

Met vlechtstroken knutselen deed ik zelf ook nog toen ik klein was. Een beetje zoals een dromenvanger, zodat ze daarvan schoolschriftjes voor de kinderen kunnen maken. Deze slissende slang lust wel een muisje.

Andere artikelen:

 1. Nalinie - 26.08.2019 00:37

  Hier hebben we van dichtbij gezien wat er gebeurt als papier met vrachtwagens wordt afgeleverd bij het bedrijf, hoe het wordt aangestampt en vastgebonden met metaaldraad en in blokken wordt opgestapeld. Dit lieve egeltje is in een handomdraai te maken.

  Keziah - 02.09.2019 07:57

  En voor het gemak heb ik van het vissenlijf alvast een printable gemaakt. Vouw je blaadje open en vouw de driehoekjes om.

  Enes - 30.08.2019 12:14

  De nek, het lijf en een gedeelte van de kop schilder je roze en de snavel zwart. Lifestyle 3 aug Ben je een sarcastische vriendin?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *