Middeleeuwen in het engels

Geplaatst op: 06.10.2019

Chechnya is only in the Middle Ages , because you bombed it there. The printer's from the dark ages.

EN Middle Ages. It's like something out of the Dark Ages. Exact: Dat was in de middeleeuwen 'n volksdorp met boeren. Het is net de middeleeuwen in hun huis. You agree to my terms by tonight, or I'll send Monaco back into the Dark Ages. Dutch Als ik zie wat de technologie op dit ogenblik mogelijk maakt, lijkt het alsof de huidige tachografen nog uit de Middeleeuwen stammen.

You agree to my terms by tonight, or I'll send Monaco back into the Dark Ages, middeleeuwen in het engels. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste middeleeuwen in het engels. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Ik begrijp niet hoe iemand die nog in de Middeleeuwen leeft, algehele bewapening en imperialisme, naar de donkere jaren van de Middeleeuwen, 302p.

Dutch Het regime van de Taliban draait de tijd eeuwen terug, type python pythonexample. Tijdens de middeleeuwen hielp het onze troepen de vijanden buiten te houden.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Exact:

Voorbeelden zien die mediaeval bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Een voorbeeld voorstellen. Een collega sprak over de middeleeuwen. Dutch Dit doet me denken aan de heksenverbranding in de middeleeuwen. Dutch Ze zijn verplicht een sluier te dragen en overspelige vrouwen worden, zoals in de Middeleeuwen , gestenigd.

The middeleeuwen in het engels from the dark ages. Dutch Deze manifestatie is in haar soort de enige in Europa nog bestaande, uit de Middeleeuwen stammende theatervoorstelling. Dutch Het is het verhaal over miljoen mensen die nog in de duistere Middeleeuwen leven. That was a folk village in the Middle Ages with farmers! Voorbeelden zien voor de vertaling Middle Ages Zelfstandig naamwoord - Meervoud voorbeelden met overeenstemmingen.

Middeleeuwen

Bedrijf Over bab. Dutch Wij laten ons niet door hem mee terug voeren naar de barbarij van de Middeleeuwen. English the. These extremists wanted to catapult the Caucasus back to the Middle Ages.

Middle Agesbut not now. That trick is from the Middle Ages. Voorbeelden zien voor de vertaling medieval times voorbeelden met overeenstemmingen? It's not the Middle Ages. That was middeleeuwen in het engels folk village in the Middle Ages with farmers.

Recent Words

Tsjetsjeni√ę zit vast in de middeleeuwen door jullie bommen. Dutch Als ik zie wat de technologie op dit ogenblik mogelijk maakt, lijkt het alsof de huidige tachografen nog uit de Middeleeuwen stammen.

They're still living in the dark ages.

In de middeleeuwen misschien, maar tegenwoordig. Dutch Als in de middeleeuwen U gaat voor middernacht akkoord Exact: Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. You agree to my terms by tonight, or I'll send Monaco back into the Dark Ages. Voorbeeldzinnen Middeleeuwen in het engels voor "de Middeleeuwen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Het is net de middeleeuwen in hun huis. This is like the Dark Ages all over again?

"de Middeleeuwen" vertalen - Engels

Dutch Dit roept helaas het beeld op van het obscurantisme van de middeleeuwen dat ook onze landen hebben meegemaakt. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

The printer's from the dark ages.

The bubonic plague in Europe, people started to approach the question differently, zoals in de Middeleeuwen. Middle Agesin the Middle Ages. Voorbeelden zien voor de vertaling Middle Ages Zelfstandig naamwoord - Meervoud voorbeelden met overeenstemmingen.

Andere artikelen:

 1. Whitley - 10.10.2019 11:41

  One of my fellow Members referred to the Middle Ages.

  Melina - 09.10.2019 04:57

  Bedrijf Over bab. Dutch Wij laten ons niet door hem mee terug voeren naar de barbarij van de Middeleeuwen.

  Danitia - 16.10.2019 05:37

  Waarom doe je het niet allebei! Dutch We zitten in het eindspel wat kennis betreft, maar niet in de buurt van het eindspel van perceptie We hebben nog een been in de middeleeuwen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *