Hoe heurt t eigenlijk

Geplaatst op: 07.10.2019

Een vaartocht door de chique buitenplaatsen aan de Vecht. Wie loopt nou precies waar tijdens de koninklijke stoet op Prinsjesdag en wie draagt welk uniform? Ten Strijde zie je vrijdag op NPO 2!

July 5, ·. Er wordt een top hat op maat gemaakt bij een eeuwenoude Londense hoedenmaker. Jort kijkt o. July 26, ·. Hoe kom je als familie eigenlijk in het blauwe boekje te staan? Traditiegetrouw sluiten we het jaar af met een soiretje in het wild met de bekende personages van het afgelopen seizoen.

Wat draagt de hedendaagse gentleman! Een feestelijke start met een tuin-partijtje in de stijl van een Edwardian Garden Party. Hoe kleed je je eigenlijk. Hoe heurt het eigenlijk op een zomerse dag. May 29.

Hoe heurt het eigenlijk?

Verder gaat Jort op bezoek b Een kijkje in het grootste veilinghuis ter wereld en Jort p Hoe kom je als familie eigenlijk in het blauwe boekje te staan? Email or Phone Password Forgot account? Jort krijgt een complete make-over!

  • February 15 ·. Peter Schaad gidst ons per fiets door Kralingen, het even nette als voor leken ontoegankelijke stukje Rotterdam.
  • Polderdandy Jort Kelder en de speurtocht naar etiquette en tradities in de wereld van het oude en het nieuwe geld.

Log In. Misschien vind je dit ook leuk: van de geheime gangen van het Binnenhof tot de lievelingsplekken van politici; Splinter Chabot opent hoe heurt t eigenlijk die normaal gesloten blijven. Daar spreekt hij met de commodore van de oude Brits Vanavond in Hoe Heurt het Eigenlijk. Plus een bezoek aan het aristocratische en imposante Wenen.

Hoe heurt het eigenlijk? - Champagne

Vanavond op NPO 2! Jort reist af naar Zuid-Limburg en brengt een bezoek aan kasteel Amstenrade. Jort krijgt een complete make-over! June 6, ·.

Jort Kelder gaat op onderzoek bij de pakkenbeurs in Florence. Vrinden, want daar heeft de adel nog echt aanzien. July 19. Polderdandy Jort Kelder is benieuwd; hoe heur je je te gedragen op een zomerse middag.

Uw presentator gaat op bezoek bij de adel in Gelderland.

Navigatiemenu

Dit en meer, donderdag om Geheel in de stijl van de gentleman racer ontmoet Jort Kelder Graf zu Ortenburg op het landgoed Middachten dat al jaar in de familie zit.

Als je een dame in China wil begroeten, mag je haar dan aanraken? Alle afleveringen bekijken.

  • Wie loopt nou precies waar tijdens de koninklijke stoet op Prinsjesdag en wie draagt welk uniform?
  • Hoe heurt het eigenlijk op een zomerse dag?
  • Jort kijkt o.
  • Zelf geba

Hoe kleed je je eigenlijk. In de laatste aflevering nodigt Jort zijn gasten en personages uit voor een borrel en diner zoals het heurt: bij hem thuis, hoe heurt t eigenlijk.

Polderdandy Jort Kelder en de speurtocht naar etiquette en tradities in de wereld van het oude en het nieuwe geld. Het boeren bergdorpje dat is getransformeerd naar het ski-oord voor de extreem rijken. We strijken hoe heurt t eigenlijk bij een excentriek heerschap in de Schotse laaglanden. Publieke Omroepen.

We vragen het aan Lucile van Tuyll van Serooskerken.

Wie loopt nou precies waar tijdens de koninklijke stoet op Prinsjesdag en wie draagt welk uniform? February 4 ·. Jort Kelder brengt een bezoekje aan 'chateau Klöpping': een huis bomvol slimme apparaten.

June 6. Wat draagt de hedendaagse gentleman. Ook leert J .

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *