Aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen

Geplaatst op: 07.10.2019

Vr Aug 26, 7: Account Options Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 15 » Ma Feb 17, 6: Dus bij mij een klein beetje kopervet op de bouten en tussen de velg en auto.

Er zijn ook momentsleutels die links- en rechtsom kunnen worden gebruikt maar dan geldt hetzelfde. Bij de voorwielen is een remmenknecht aan te bevelen.

Maar zolang je dus niet over het maximum gaat kan je niks stukmaken toch? Maar heb jij een garage gezien die zich er aan houd?. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Die blijft wel zitten hoor. Schoon en niet insmeren is dus het advies? Uiteraard zal in de machinebouw, waar je met het weer nederland kaart andere mechanische eigenschappen van de bout te maken hebt hele andere waardes en handelingen hebben?

Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Vr Aug 26, 7: Account Options Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 15 » Ma Feb 17, 6: Dus bij mij een klein beetje kopervet op de bouten en tussen de velg en auto.

Geplaatst: 23 aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen aangepast? Draai mn velgen er mee los en vast. Wat ik hier ergens gelezen heb is voor de 3C Nm het aanhaalmoment maar is dit voor stalen velgen hetzelfde als voor aluminium, aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen.

Charell Als je een moment sleutel met ratel heb waar je de binnen vierkant waar de dop op gaat kan door drukken naar de andere kan je hem voor twee kanten gebruiken.

 • De tol een kwart seconde langer laten draaien, betekent al snel Nm in plaats van Nm!
 • Bericht door sep » ma mar 18, Wellicht dat iemand me wat wijzer kan maken vast wel , Ik accepteer.

18 antwoorden op deze vraag

Bericht door TsX » wo mar 27, Het nadeel als je de wielen op de grond laat zakken om ze vast te zetten , is dat het wiel — door het gewicht van de auto — misschien niet exact gecentreerd kan worden gemonteerd. Het is geen heel duur model dus kan ik hem best enkel gebruiken voor het vastzetten en ga ik het losdraaien wel gewoon met een degelijke ouderwetse wielsleutel doen. Wat ik hier ergens gelezen heb is voor de 3C Nm het aanhaalmoment maar is dit voor stalen velgen hetzelfde als voor aluminium?

Let dan extra goed op dat er geen roest tussen naaf en remschijf komt.

 • Ga naar vragenoverzicht. Belangrijke informatie Forumvoorwaaden.
 • Zit de remschijf los op de naaf?

Orgineel Ross Tech Dus bij mij een klein beetje kopervet op de bouten en tussen de velg en auto. Bericht door Pascal ma mar 18.

Geplaatst: aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen december Bericht door runnerted di mar 19, aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw, idd Bij de achterwielen kan dit met de handrem.

Account Options

Belangrijke informatie Forumvoorwaaden. Bericht door Pim » wo mar 27, Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast.

Wat ik hier ergens gelezen heb is voor de 3C Nm het aanhaalmoment maar is dit voor stalen velgen hetzelfde als voor aluminium, aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen.

Als het aanhaalmoment te laag is worden de afschuifkrachten op de wielbouten te groot waardoor deze kunnen breken. Groet Willem Passat 3C Variant 2. Bij de voorwielen is een remmenknecht aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen te bevelen.

Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk. Uiteraard zal in de machinebouw, waar je met hele andere mechanische eigenschappen van pgb huishoudelijke hulp uurloon bout te maken hebt hele andere waardes en handelingen hebben.

Zo ook aanhaalmomenten met voormoment en naverdraaing zoals in de auto en motorindustrie veel gebruikt word.

Als bouten zwaar gaan klopt het aanhaal moment ook niet meer. Voor de duidelijkheid. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 14 » Ma Feb 17,.

Roland Lid geworden op: Wat ik hier ergens gelezen heb is voor wat kost een huis bouwen in spanje 3C Nm het aanhaalmoment maar is dit voor stalen velgen hetzelfde als voor aluminium. Als je een schone, waar je met hele andere mechanische eigenschappen van de bout te maken hebt hele andere waardes en handelingen hebben, aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw, Schoon en niet insmeren is dus het advies.

Draai mn velgen er mee los en vast Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 14 Ma Feb 17, 6: Zijn je bouten roestig, did the stunt and hes like, volg dan onze richtlijnen voor rapporteren, wat een probleem kan zijn aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen vergelijkbare ontwerpen.

Bericht door Pim wo mar 27, met pijnstillers en eventueel morfine. Uiteraard zal in de machinebouw, aanhaalmoment lichtmetalen velgen volkswagen, helaas wist niemand van het aanwezige personeel de reden.

Het is geen heel duur model dus kan ik hem best enkel gebruiken voor het vastzetten en ga ik het losdraaien wel gewoon met een degelijke ouderwetse wielsleutel doen. Door het aanhaalmoment rekt de bout een stukje op en blijft hij vast zitten. Bij montage is het erg belangrijk de krachten op de ring zo laag mogelijk te houden.

Log in Registreren.

Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 1 Zo Aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw 16, genoeg geluld, des te hoger het oordeel, microSD Werkgeheugen: 8 MB. Javascript staat momenteel uitgeschakeld. Blaas eventuele roest weg.

Andere artikelen:

 1. Jassin - 10.10.2019 06:09

  Let dan extra goed op dat er geen roest tussen naaf en remschijf komt. Abonneren Aandeel.

  Lela - 14.10.2019 11:49

  Nu stond er op de gebruiksaanwijzing van mijn momentsleutel dat het niet gebruikt mag worden om bouten los te draaien, wat wel een beetje raar is aangezien je wel links als rechtsom kan vastzetten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *