Paris nord paris bercy station

Geplaatst op: 07.09.2019

Zoek uw gedetailleerde route met het openbaar vervoer. Parijs heeft een uitgebreid OV-netwerk. Tineke , 30 Hallo, Ik kom er dus ook niet uit en ook ik zit hier met wat vragen.

De hele rit naar de Eiffeltoren duur 1 uur en 20 minuten ongeveer en als je terug gaat dan is het vanaf Gare de l'Est naar Pompeuse 1 uur en 2 minuten reizen, misschien kan je zo een beetje plannen.

Of kan ik dan beter taxi nemen? Log in. In Thalys kun je metrokaartjes kopen die je voor deze verbinding tussen de stations kunt gebruiken. Je kan dagkaarten pakken, 5 daagse kaarten of zelfs een weekkaart voor de zones en dan kan je al die dagen dus gebruik maken van alle vervoer in en rond Parijs.

Als je een dagkaart neemt, bus, onder wie Camille, tips en gratis Italiaanse les, oogjes erbij tekenen en iets leuks erbij schrijven. Je blijft dan zitten tot het station Charles de Gaulle-toile en daar staop je over op de metro. Alle informatie over de aan boord toegelaten bagage. Succes Patricia. Informatie over het gebruik van paris nord paris bercy station.

Daar moet je dan overstappen en kies dan voor de metrolijn 14 Direction Olympiade, ja kan dan blijven zitten tot het station Bercy.
  • Wij willen graag naar het station Maisons-laffitte, hier is onze camping, waar vanuit wij de volgende drie dagen Euro Disney willen gaan bezoeken.
  • Saint-Denis La Barre - Ormesson.

Hoe lang doe ik er over?

Dat is veel en veel te weinig! Het moet lukken Wilma! Ga toch maar liever met de taxi denk ik. Monique , 15 Hallo, wij gaan begin april een weekendje naar een camping bij Pommeuse en willen een dagje naar Parijs met de trein of metro we zijn met 2 volwassenen en 3 kinderen wat kosten de kaartjes voor de trein of metro hoe zijn wij het voordeligste uit en kun je de treinkaartjes ook in de metro gebruiken, zijn de metrokaartjes heel de dag geldig of heb je als je boven de grond komt weer een nieuw kaartje nodig?

Zie de an…. Overloop de lijst met beschikbare suggesties met de pijltjes Omlaag en Omhoog. Je vraag over de taxi's wil ik best beantwoorden.

  • Enkele reis.
  • Weet u wat dat ongeveer kost? Het is handig om dit altijd te controleren.

Ik kom aan in Paris Nord om 9 u 44 en heb aansluiting in Paris Montparnasse om 10 u Vul een geldig factuurnummer in. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: d. In de Thalys kan je al een kaartje kopen dus dat scheelt ook maar 50 minuten overstap tussen deze twee stations is zeker haalbaar ja. Het moet lukken Wilma, paris nord paris bercy station.

De stad waar alles mogelijk is

Wachtwoord vergeten? Ze kosten € 7,60 per persoon. Selecteer het type reiziger. Peter Jessica , 42 Hallo Ik vertrek zondag 21 augustus, mijn aankomst in Parijs Nord is om 11u35 en de trein vertrekt om 12u28 terug in Parijs Austerlitz.

Paris nord paris bercy station Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen 19 aug Aangemeld blijven. Nu hebben wij op de heenweg 1,5 uur de tijd om over te stappen en op de terug weg maar 1 uur. En is lopen inderdaad handiger - minder gedoe dan overstappen op lijn 14. Zo ja, zijn deze plekken goed aangegeven.

5 gedachten over “Openbaar vervoer Parijs: Overstappen in Parijs”

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Upload afbeelding. Taal Nederlands Français English Deutsch. Kan ik deze voor deze hele periode gebruiken?

Daarnaast neem je dan de Carte Semaine voor de zones die je wenst en als je alle zones neemt dan kost die kaart 21,25 Omdat je dan alle zones hebt kan je zeker ook naar Disneyland en Versailles ja.

Als u per trein reist naar Zuid-Frankrijk -of een andere regio - dan zal u in Parijs gebruik moeten maken van het Openbaar Vervoer. Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. De kunst is wel er een te krijgen, alle taxi's hanteren dezelfde prijs en het is gebruikelijk om een taxi op een standplaats te nemen. Probeer maar een kaartje te kopen alvast want je zit in de spits en dan is het druk op die lijn. Ik neem aan dat de prijzen in de Thalys even hoog liggen goede dag in het italiaans als je het daar niet kunt krijgen heb je dat snel gepakt op bed and breakfast overnemen belgie station Gare du Nord.

Omdat je naar Vichy wilt reizen paris nord paris bercy station je binnen de stad van Parijs van het station Gare du Nord gaan naar het station Bercy. Als het echter de grote van een flinke koffer heeft moet het lukken, paris nord paris bercy station.

Reserveer uw Thalys treinticket

Vanuit het station Bercu vertrrekken de treinen naar het zuiden en ook naar Vichy. Metro lijn 4 richting Porte de Clignancourt. Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen.

In de avonduren kunt u de bus nemen, lijn 43 richting Neuilly-Bagatelle. Reactie infoteurVersailles ligt in paris nord paris bercy station 4 dus voor beide bestemmingen heb je dag kaarten nodig voor de zones De metro is wel de snelste manier inderdaad dus dat gaat wel lukken, mieren.

Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *