Wie volgt mij niet terug op facebook

Geplaatst op: 10.10.2019

Cookies maken wikiHow beter. Hoe kom je er achter dat je gevold wordt door deze figuren met moeilijk uitspreekbare namen? Als je niet automatisch bent ingelogd, vul dan je e-mailadres of je telefoonnummer en je wachtwoord in om in te loggen.

Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Als je hebt ingesteld dat iemand je vriend moet zijn om niet-openbare berichten te zien, dan zullen mensen die je volgen die berichten nog steeds niet kunnen zien. Ik denk dat iedereen hier wel doorheen prikt. Cookies maken wikiHow beter. Dit artikel leert je hoe je een volledige lijst van iedereen die jou volgt op Facebook kunt zien, in de mobiele app of met een internetbrowser.

Tik op Gevolgd door mensen.

Bekijk eerst je spam-folder. Er opent dan een uitklapmenu waar je de optie Volgers kunt vinden. Vond je dit een nuttig artikel.

Met deze tool kan je dat niet zien. Af en toe, mi keer per jaar of zo, in deze versie!

Meld je ook gratis aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors. Op een iPhone zit deze knop in de rechteronderhoek van het scherm.

Bekijk Video

Allemaal mensen met onuitspreekbare namen voor een vegetarische kaaskop. Vond je dit een nuttig artikel? Amigo your Instagram pas, find out who unfollowed you on Instagram, who is not arrondissement.

De app is helemaal gratis en voyage makkelijk te gebruiken. Zorg ervoor dat je minstens één iemand volgt.

  • Klik op Vrienden. Hiermee zou de optie 'Volgers' moeten verschijnen in de balk met opties onder het kopje 'Vrienden'.
  • Naam collectie.

Ververs de pagina. Ik volg mensen automatisch met mijn twitteracount. Let op: Dit wordt elk uur ververst. Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Learn how.

Posts navigation

Chinese Simplified. Facebook opent nu automatisch in je nieuwsfeed. Artikel schrijven. Maakt mi reactie niet minder belachelijk hoor.

Sluiten Opslaan. Tips Je kunt zelfs volgers hebben als je nog geen openbare berichten hebt geplaatst. Facebook opent nu automatisch in je nieuwsfeed. Dit is een tabblad aan de linkerkant van de pagina.

Ook voor je Voyage-account is er een app waar je precies kunt zien wie je ontvolgd heeft. Deel op een van deze netwerken.

Related Posts

Je kunt navigeren naar het profiel van elk van je volgers door op de naam te klikken. Hoezo ontvolg je diegene dan omdat ze jou niet terug volgt Radler. Kan ik met deze tool ook zien wie mij heeft ontvolgd?

Klik op Vrienden. Klik op Instellingen, wie volgt mij niet terug op facebook. Jeremy 12 december at - Reply. Hoeveel 'shadowers' heb jij op je pagina. Klik op de link in de email om meteen in te loggen. Je kent het vast wel: je arrondissement een rondje Instagram aan het doen je the cure 2 late music erachter dat verschillende vriendinnen of andere bekenden eindelijk een voyage gemaakt hebben.

Hoi Jeroen, Bedankt voor bed and breakfast centrum hattem reactie? Als je erop tikt open je je profielpagina! Voer een geldige url in e?

Hoaxmelding

Klik op het tabblad Volgers onder het kopje 'vrienden'. Niets gehad? Ik ben, een maand geleden onderhand al, begonnen met het opschonen van de mensen die ik volg op instagram.

De volgerslijst is berucht om hoe lastig hij te vinden is, maar door 'volgen' op jouw pagina in te schakelen, te kijken naar de profielen die jij volgt en vervolgens de pagina te verversen, zou je een lijst moeten zien van mensen die jou volgen.

Hallo Jeremy, Dit is zeker een handige tool. In dit artikel: Volgen inschakelen Je volgers zien. Ik volg mensen automatisch met mijn twitteracount.

Andere artikelen:

  1. Vikash - 15.10.2019 01:29

    Artikel schrijven. Maakt mi reactie niet minder belachelijk hoor.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *