Renault clio start stop niet beschikbaar

Geplaatst op: 07.10.2019

Het is al een aantal keer voorgekomen dat, bij een stoplicht, ik de wagen stil zet, de versnelling in neutraal zet en vervolgens voetje van de koppeling af. Meestal zullen dit bedieningsproblemen zijn.

Dit om te voorkomen dat men onderweg stil komt te staan. De officiële klacht is weken geleden al ingediend, zowel bij garage Stam in Amersfoort als bij Renault Ned. Bericht door Verwijderd » wo okt 22, am. Afgeleverd Graag jullie ervaringen, meningen etc. Hoewel het een B-segmenter is, vind ik dat deze auto zich heel volwassen gedraagt op de weg. Wel is het zo dat er veel zaken zijn die van invloed zijn op dit systeem en er voor kunnen zorgen dat het systeem niet inschakelt zonder dat er sprake is van een gebrek.

Schakel altijd de functie Stop and Start uit voordat u werkzaamheden in de motorruimte uitvoert. SMF 2. Meestal zullen dit bedieningsproblemen zijn. Re: Niet werkend Start Stop systeem Bericht door Verwijderd vr dec 05, pm Na het vervangen van de accu en de regelaar bovenop de accu blijft het systeem tot op heden goed werken zoals het hoort! Ben op een lijst gezet renault clio start stop niet beschikbaar als er nieuws is.

Top 5 Automerken

Op het moment dat de melding erin kwam verloor de motor vermogen, deed de airco het niet en de schakelindicator werkte niet. Anderen met deze zelfde ervaring?

Mag een dealer een koop intrekken? Afwachten of en wanneer de update grootschaliger toegepast kan worden. In het vervolg van mijn antwoord ga ik er vanuit dat het nog onder de fabrieksgarantie valt.

  • Schakel altijd de functie Stop and Start uit voordat u werkzaamheden in de motorruimte uitvoert. Bericht door DanielW » 09 mei ,
  • SMF 2. Een kennis van mij had hetzelfde probleem met een nieuwe Fiat

Pagina's: [ 1 ]    Omlaag. Wanneer de bestuurderportier niet gesloten is. Bijzonderheid van het automatisch weer starten van de motor Onder bepaalde omstandigheden kan de motor vanzelf weer starten om uw veiligheid en uw comfort te waarborgen. Bericht door Arjan 07 meiTevens gaan ze dan de mislukte radio-update herstellen, renault clio start stop niet beschikbaar.

Totdat plotseling de melding weer af en aan verscheen. Het gebeurt een behoorlijk aantal keer achter elkaar en dan ineens doet het systeem het weer wel.

Garageforum

Er is geen sprake van lage temperaturen maar toch werkt het systeem niet. Daarom zal alleen de ventilator werkt. Desnoods vervangen ze alle onderdelen maar die met het start-stop systeem te maken hebben.

Als het systeem een dag niet werkt dan werkt het de hle dag niet. Dit systeem werkt naar uw idee niet naar behoren. Bericht door ForceMaple 04 meiEen kennis van mij had hetzelfde probleem met een nieuwe Fiat Wie weet beschikt men daar over meer kennis en kunde dan bij uw dealer.

Antwoord van Annemieke Zerdoun

Tot mijn stomme verbazing staan daar gisteren een aantal links naar pornosites. De motor blijft op stand-by staan wanneer stand P inschakelt, of wanneer stand N inschakelt terwijl de parkeerrem is aangetrokken en het rempedaal wordt losgelaten.

U zou met uw verkoper een afspraak kunnen maken over een expertise op kosten van ongelijk. Ik ben erg benieuwd of de laatste Capturs die zijn aangeleverd dit nog steeds hebben. Bericht door Verwijderd » za dec 06, am.

Cega13 Forumleden Berichten: 4. Bericht door Midri 04 meiZijn er mensen met dergelijke ervaringen. SMF 2. Een dag later sprong de melding er weer in en weer geen airco, schakelindicator en vermogen. Frankans - 19 aug. Tevens gaan ze dan de mislukte radio-update herstellen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Renault Mégane Club. Daarom zal alleen de ventilator werkt. Wanneer de veiligheidsgordel voor de bestuurder niet om is. Dus bij een defecte motorkapschakelaar werkt ook het StartStop systeem niet.

De laatste maanden heeft het systeem niet meer gewerkt. Hierdoor zou sterk verlaagde wegenbelsting mogelijk zijn. Let op. Ik dus naar een andere Renault garage gegaan aangezien de eerste het probleem niet kon vinden.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *