Escape room online spelen

Geplaatst op: 07.10.2019

Reply Anne Ja, er zijn er behoorlijk wat! Sommige zijn niet zo leuk, maar deze vijf wel!

Nu ben je in de gevangenis gegooid en moet je ontsnappen! Je zit vast in een kantoor in een Egyptisch museum. Het is echt geen pretje om opgesloten te zitten in een slaapkamer.

Ontsnap uit het kasteel Ontsnap uit het kasteel Je was het kasteel aan het ontdekken en de bent ontdekt door de koning. Klik op voorwerpen om ze te verzamelen en zoek de weg naar de uitgang. Red kerstmis!

Je wordt wakker en je herinnerd je niets. Iemand heeft je een taart gestuurd. De puzzels zijn niet bijzonder moeilijk maar wel leuk. Hoe lang kun jij overleven in dit gevaarlijke huis vol fabelachtige griezels, escape room online spelen. Zoek naar handige voorwerpen en ontdek hoe je ze kunt gebruiken. Maar er is niemand hier?

Maar er is niemand hier. Escape Library Escape Library Ontsnap uit de bibliotheek door items te vinden en puzzels op te lossen. Het enige nadeel aan dit spel is dat je al snel uitgespeeld bent.
  • Ontsnappende Bergbeklimmer Ontsnappende Bergbeklimmer Weer een echt hersenkrakend spelletje!
  • Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Maar goed, smaken verschillen dus als je de bovenstaande vijf escape games gespeeld hebt, kun je WHEG altijd een kans geven!

VERWANTE CATEGORIEËN

Je moet proberen zo snel mogelijk weg te komen. Nu moet je daaruit ontsnappen. Veel succes! Je bent opgesloten in een spookhuis! Speel nu!

Ben je een bestaande gebruiker? Kun jij terug naar huis k

Veel succes! Hoe lang kun jij overleven in dit gevaarlijke huis vol fabelachtige griezels. Kun jescape room online spelen. Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

Gelijksoortige spellen

Meld je dan aan om hier je favoriete spellen te zien! Ontsnap Uit 26 Ontsnap Uit 26 Uitsnap uit de 26 is een avonturen spel dat zich afspeelt in een vreemde wereld vol met enge kooien. Het is echt geen pretje om opgesloten te zitten in een slaapkamer. Ondanks de niet al te hoge moeilijkheidsgraad blijf je na afloop toch even met een teleurstellend gevoel zitten dat het spel al klaar is, en dat is wat mij betreft een goed teken!

Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Deze kun je wel wegklikken maar het is toch een tikje irritant… Verder zijn het leuke puzzels en is het een prima game, escape room online spelen. Je viel alleen inslaap en nu ben je films met gerard butler alleen.

Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen. Escape Library Escape Library Ontsnap uit de bibliotheek door items te vinden en puzzels op te lossen. Een sneaky .

Escape The Room

Kogama: Escape from Prison Kogama: Escape from Prison Verken de 3D omgeving om een weg uit de gevangenis te vinden in dit nieuwe multiplayer Kogama level! Maar schijn bedriegt Gelukkig zijn er ook talloze escape games te vinden die je als app kunt installeren.

Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig.

  • Het grootste voordeel aan dit spel is dat je voorlopig nog niet uitgespeeld bent!
  • Natuurlijk spreken de oude kerkers en poorten ook wel erg tot de verbeelding, maar dit is echt een leuk spel!
  • Hij heeft geen genade voor i
  • Je wilt meteen ontsnappe

Leuk, gespeeld tegen een wat horror-achtige achtergrond van een psychiatrische ziekenhuis, zeg. Help hem met ontsnappen! Ook een erg leuk spel, niet worden begrensd, escape room online spelen. Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt. En sommige raadsels snap ik zelfs met het antwoord er naast niet.

Maar een mooie hersenkraker voor in de kerstvakantie. Maak een account aan en Sla je favoriete spellen op Speel met andere spelers Speel talloze online multiplayerspellen.

Maak een account aan en

Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Ontsnap er snel uit zodat je hem er even goed van langs kunt geven! Het is een donker en ook een beetje griezelig kasteel. Kun jij hem een handje helpen?

Nu word je wakker maar je bent helemaal alleen. Veel succes. Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel. Red kerstmis.

Andere artikelen:

  1. Loïc - 12.10.2019 07:20

    Ben je een bestaande gebruiker? Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *