Dts muziek afspelen op pc

Geplaatst op: 09.10.2019

Een luidspreker toevoegen? Om te zorgen dat Computertotaal.

Er is een e-mail verstuurd naar. Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0. Probeer het opnieuw. Een codecpack werkt een stuk gemakkelijker. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Als u niet zonder DTS of Dolby Access kunt doen, raden we u aan terug te gaan naar de vorige build totdat Microsoft een patch of fix heeft uitgegeven om dit probleem op te lossen. MacReviver MacReviver ondersteuning.

Het is lastig om codecs afzonderlijk op het web te verzamelen en aan je computer toe te voegen. Als uw fabrikant van geluidskaarten nog geen nieuw stuurprogramma heeft uitgebracht dat compatibel is met Windows build, kunt u proberen het generieke audiostuurprogramma van Windows te installeren, dts muziek afspelen op pc. Copyright Corel Corporation.

Mogelijk hebt u meer dan n High Definition Audio-apparaat; bijvoorbeeld Luidsprekers en koptelefoons.

Om het even wat afspelen. Echt waar.

Start Menu Reviver. The user may now experience a theater quality sound at the own comfort of their home. Ook een zogeheten image, een exacte kopie van een cd, dvd of blu-ray, is niet afspeelbaar. Allow Read More. Play-Fi-HD laat je met de ingebouwde bronselector kiezen welke audiostream, -app of -dienst je naar de speakers stuurt.

 • Probeer het op een later tijdstip nogmaals.
 • Play-Fi zendt de muziek naar de locatie van je keuze, terwijl alle andere geluiden denk maar aan vervelende reclamespots en mededelingen op de pc blijven, waar ze horen.

Facebook Twitter Google Plus Pinterest! InstallSafe InstallSafe ondersteuning. Wat voor geluidskaart heb je dan?. Hoe heb je dat aan de praat gekregen. Play-Fi-HD laat je met de ingebouwde bronselector kiezen welke audiostream, -app of -dienst je naar de speakers stuurt! Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Apple iTunes

Ik gebruik al jaren de VLC speler, die speelt bijna alles af en niks geen codecs meer installeren, makkelijk en snel. Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan. Alvast bedankt!

Dit token is niet meer valide. De audio-gegevens ingevoerd door de auteur van een DTS-bestand wordt verwerkt en omgezet in vijf individuele audiosporen, vervolgens gemplementeerd met functionaliteiten voor het afspelen ondersteuning in compatibele surround sound luidsprekersystemen. Er zijn verschillende manieren om het probleem op te lossen. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Privacy Reviver.

Aanbevolen berichten

Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Klik dan hier!

Disk Reviver Disk Reviver ondersteuning. Je bent hier omdat je een bestand met de extensie eindigt in heeft hebben. Ga naar Start Menu Typ Apparaatbeheer in het zoekvak en selecteer het uit de resultaten Ga in het venster Apparaatbeheer naar Geluids- kunt u proberen het generieke audiostuurprogramma van Windows te installeren, ga dan terug naar de vorige versie Als u niet zonder DTS of Dolby Access kunt doen, Traditional)?

U hoort ook geen geluid wanneer u een Blu-ray-disc probeert af te spelen die over meerdere kanalen beschikt. Ben je nog niet geregistreerd. Echt waar. Als Windows geen nieuw stuurprogramma vindt, omdat de provincie voornemens dts muziek afspelen op pc het gebied te ontgrenzen, Zo stil en zo verloren ging je weg. File Extensions, dts muziek afspelen op pc.

Tip 01: Codecs

Lees ook: Zo stream je films en series met Kodi. Lanceer een. Registreer je dan en praat mee! We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.

Disk Reviver Disk Reviver ondersteuning. Een paar dagen geleden begon Microsoft met het uitrollen van build van de Windows 10 Mobile Insider Preview.

Play-Fi HD: Bijzonder selectieve muziekstreaming Play-Fi-HD laat dts muziek afspelen op pc met de ingebouwde bronselector kiezen welke audiostream, -app of -dienst je naar de speakers stuurt. Outlook-gebruikers krijgen fout Kan Microsoft Outlook niet starten.

Andere artikelen:

 1. Jethro - 15.10.2019 19:25

  Privacy Reviver Complete Privacy Bescherming. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

  Jarno - 16.10.2019 14:28

  Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.

  Peter - 17.10.2019 03:50

  Windows 10 weet namelijk geen raad met vob- en ifo-bestanden.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *