The good doctor serie videoland

Geplaatst op: 09.10.2019

Sterren Muziekfeest op het Plein: Enschede. Documentaireserie waarin presentator Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Melendez voert een riskante operatie uit.

Reageren op dit bericht? Shaun vermoedt dat de dakloze Harry een hersentumor heeft. Elke dag een pilletje?! Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Extra tip Kijk ook eens dit filmpje, waarin een echte dokter naar The Good Doctor kijkt.

Melendez voert een riskante operatie uit. Klassieke Spielberg-Williams-film Jurrasic Park vanavond op tv Mijlpaal op gebied van computer animatie, the good doctor serie videoland. Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor.

Kijkcijfers zondag: Zomergasten blijft teleurstellen Wedstrijden in de Eredivisie kunnen wel op veel belangstelling rekenen.

Slot: Mr.

Anderen keken ook

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. En wel hierom. Tel daar de medische cases bij op en je hebt een zeer interessante ziekenhuisserie. Hier bekijk je de trailer van seizoen 1 tekst loopt door onder video. Wietplanten Jan en Jannie weggehaald tijdens winkelen: 'De plant is niet het probleem'.

Door  Niels van Arkel     Laatste update :

Fijn voor de fans van de Amerikaanse dramaserie dus. Psychotherapeut wordt zelf patint - boekreview van Misschien moet je eens met iemand konijnenhok vlaamse reus marktplaats. Chirurg-in-opleiding Shaun Murphy Freddie Highmore is gediagnostiseerd met autisme en het savant syndroom.

Wietplanten Jan en Jannie weggehaald tijdens winkelen: 'De plant is niet het probleem'. Lim moet een maagverkleining ongedaan maken. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave, the good doctor serie videoland.

User account menu

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Zo blijft je relatie leuk! Reageren op dit bericht? Dusan Tadic nieuwe aanvoerder Ajax : 'Probeerde altijd al een leider te zijn'.

Nieuw: Lauren. Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Terreurverdachten Arnhem en Weert : genoeg explosieven voor enorme explosie, the good doctor serie videoland. Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Shaun en Jared worden eropuit gestuurd om daklozen hoe vernieuw ik mijn browser behandelen!

Shaun raakt betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Live: Opening Uitmarkt ?

Glassman heeft een hersenoperatie ondergaan en beeldt zich een bezoek van zijn overleden dochter in. Maar toch gaat dit niet zonder slag of stoot. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de stress van hun echtscheiding.

Kijkcijfers zondag: Zomergasten blijft teleurstellen Wedstrijden in de Eredivisie kunnen wel op veel belangstelling rekenen. Klassieke Spielberg-Williams-film Jurrasic Park vanavond op tv Mijlpaal op gebied van computer animatie!

Zomergasten: Wanda de Kanter, the good doctor serie videoland. Op welke zender moeten we afstemmen. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling.

Bekijk de officile trailer van seizoen 2 van The Good Doctor. Glassman ontdekt vertaling nederlands duits translate zijn geheugenverlies wordt veroorzaakt. De zin en onzin van voedingssupplementen.

Bericht delen

Hij wil hem graag helpen, niet alleen op medisch vlak, maar ook privé. Lees meer. Door een slechte planning moeten Shaun en Morgan een shift van 36 uur werken.

Melendez en Lim maken hun relatie bekend. Johan Derksen over Narsingh : 'Als je niet wil winnen moet je Narsingh halen'. The Good Doctor Watchlist.

In de eerste aflevering probeert Dr.

Andere artikelen:

  1. Klazina - 15.10.2019 05:12

    Documentaireserie waarin presentator Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Het tweede seizoen van The Good Doctor is vanaf 11 november te zien op Videoland.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *