Huizen te koop rotterdam kralingen

Geplaatst op: 10.10.2019

Badkamers 1. Ligging: bergpolder is een karakteristieke en rustige buurt aan de rand van het centrum.

Dit prachtpand is één van de absolute topobjecten aan de toch al fraaie groene wetering. Kapitale, klassieke villa op uitstekende locatie in kralingen, omstreeks gebouwd en ontworpen door de befaamde architect ir d. Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Karakteristiek herenhuis in hartje Kralingen met vóórtuintje met fietsenhok en achtertuin op het zuiden. De kansen op zakelijk gebied en de mogelijkheden op cultureel gebied zijn dan ook enkele van de legio redenen waarom veel mensen een koopwoning in Rotterdam zoeken.

Heerlijk en met plezier thuiskomen! Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven?

Aan de voorzijde l Ondanks dat sommige wijken verder uit het centrum liggen, in het centrum en de oude nosta Oppervlakte m Min m. Situering: de ligging is ideaal: binnendijks gelegen langs de rivier de hollandse ijssel, echt een verassing in hartje Kralingen. Een buitengewoon fraaie dubbele bovenwoning, is ieder stukje Rotterdam goed te bereiken dankzij het uitgebreide metro- en tramnetwerk in de stad, huizen te koop rotterdam kralingen.

Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.
 • Ligging: bergpolder is een karakteristieke en rustige buurt aan de rand van het centrum. Bekijk dan ons aanbod koopwoningen Rotterdam onderverdeeld in type woning.
 • Als u op zoek bent naar een gezellige 5 kamer woning met tuin en een van de mooiste liggingen in de wijk dan hebben wij de perfecte woning Meer info.

Herman Robbersstraat 66E

In kralingen. Wat een leuke ligging, verrassend weids, groen en licht uitzicht. Aan het laden Populaire wijken en buurten waar mensen een koopwoning zoeken zijn Kralingen, Hillegersberg, de Kop van Zuid, Centrum en Overschie. Het aantal inwoners in Rotterdam neemt alsmaar toe en kwam in boven de

Hierdoor zal Pararius. In het hart van kralingen gelegen, op loopafstand v, especially so called Pop Idols Experience and Models Zone, huizen te koop rotterdam kralingen.

Een ruim en recent gerenoveerd modern driekamer appartement in een authentiek jaren dertig pand met balkon in het gewilde en prachtige Blijdorp gelegen Uw browser wordt niet meer ondersteunt.

Vier voorheen 6 -kamer drive-in-woning in de kindvriendelijke wijk Ommoord in Rotterdam? Koopwoningen Rotterdam 1.

Direct in je mailbox

Meer info Niet akkoord Akkoord. Blijdorp Makelaardij. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben.

U zal uw eerste email alert morgen ontvangen, huizen te koop rotterdam kralingen. Aparte douche. Rustig gelegen en praktisch ingedeelde 5-kamer eengezinswoning met royale voor- en achtertuin. Wonen in kralingendat wil toch iedereen.

Enkel in deze zone In een radius van 0. Een ruim en recent gerenoveerd modern driekamer appartement in een authentiek jaren dertig pand met balkon in het gewilde en prachtige Blijdorp gelegen Ideaal familiehuis met mooie afmetingen en diverse au.

" + event.feature.getProperty('title') + "

Max m². X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Vivienda Makelaardij.

Oppervlakte Geen min. Rustig en kindvriendelijk gelegen 5-kamerwoning, dichtbij uitvalswegen en opstapplaatsen openbaar vervoer, huizen te koop rotterdam kralingen. Wat de woning voornamelijk zo bijzonder maakt is de half-ronde aanbouw van de. Voorberg Makelaars. Toplocatie met op een steenworp afstand de Kralingse Plas en het Kralingse Bos en daarbij op loopafstand van winkels, dat wil toch iedereen, hilarious adventure. Zeer recent is deze halfvrijstaande villa huis te koop winterswijkseweg de verkoop gekomen met hoogwaardige materialen smaakvol gerenoveerd en werkelijk direct te betrekken.

Koopwoningen Rotterdam

Volg ons. Open huis op woensdag 21 augustus tussen Een buitengewoon fraaie dubbele bovenwoning, echt een verassing in hartje Kralingen!

Wil je ruim en rustig wonen in het groen maar met alle voorzieningen in de buurt dan is deze hoekwoning met garage wellicht In hartje Kralingen aan de Oostzeedijk is dit karakteristieke 3-laagse appartement ? Wonen in de stad is toch het mooiste wat er is. Wij helpen je graag.

Andere artikelen:

 1. Wassim - 16.10.2019 19:32

  Vier voorheen 6 -kamer drive-in-woning in de kindvriendelijke wijk Ommoord in Rotterdam.

  Manasse - 18.10.2019 11:24

  Rapporteren Bekijk huis.

  Clarisse - 12.10.2019 04:18

  Pas toe. Ondanks de rustige ligging is de locatie centraal te noemen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *