Google afbeeldingen werkt niet goed

Geplaatst op: 09.10.2019

Zoekwoorden met een hoge positie, maar lage CTR zijn interessant voor optimalisatie op het gebied van presentatie mooie afbeelding, aantrekkelijke call-to-action, etc. Om te reageren, dien je te zijn ingelogd.

Groeten Claas. Weet je niet zeker of iets wat jij wilt gebruiken wordt beschermd? Je kan niet zomaar zien of op een afbeelding auteursrecht rust. Toch ziet de SEO van mijn wordpress site de afbeelding niet op de pagina staan. Handig Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers. Je kunt bijvoorbeeld van je producten meerdere afbeeldingen op je site plaatsen, waarbij elke afbeelding op een specifiek zoekwoord is geoptimaliseerd.

Mag ik nog vragen hoe je het eerst altijd deed. Je kan niet zomaar zien of op een afbeelding auteursrecht google afbeeldingen werkt niet goed. Na het afronden van mijn studie communicatie en journalistiek heb tip de muis boeken kopen gewerkt als online specialist.

In dit blog lees je waarom het nu eigenlijk zo belangrijk is en vind je een handleiding om de afbeeldingen op je site zelf te optimaliseren. Daarom blijft mijn vraag: hoe zend je feedback naar google. In bovenstaand venster van hem kon je vroeger zoeken naar grotere afbeeldingen.

Berichtnavigatie

Bijkomend voordeel van het juist invullen van je alt tags is dat je beter gevonden wordt in de afbeeldingenindex van Google. De foto die ik zoek staat links met daaronder de tekst dat op de afbeelding auteursrechten kunnen rusten. Misschien zul je dan wel verbaasd zijn over het aantal vertoningen in Google Afbeeldingen. Ik gebruik een kabel verbonden met de router. Als u ervoor wilt zorgen dat uw afbeelding wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google, volgt u deze richtlijnen voor het plaatsen van afbeeldingen :.

Meer informatie over auteursrechten vind je op de site van Ius Mentis.

 • Bijkomend voordeel van het juist invullen van je alt tags is dat je beter gevonden wordt in de afbeeldingenindex van Google. Houd me ingelogd.
 • Wanneer je de afbeelding toe wilt voegen in de editor of als je deze opent in de media-bibliotheek krijg je alle opties te zien:.

Naschrift de volgende dag google afbeeldingen werkt niet goed vanmorgen de computer weer aangezet. Community Channel Onderwerpen Bericht plaatsen Alle community berichten. Lees meer Wil je meer weten over het optimaliseren van afbeeldingen voor Google Afbeeldingen.

In veel gevallen is de CTR een stuk lager dan wanneer iemand op hetzelfde zoekwoord zoekt in Google? Door de afbeelding op een openbare en doorzoekbare website te plaatsen, zorgt u ervoor dat Google uw afbeelding kan vinden en deze kan toevoegen aan de index van Google Afbeeldingen, google afbeeldingen werkt niet goed.

Als je daar slim op inspeelt kun je de afbeeldingen op je website omschrijvingen meegeven waar de gebruiker op zou zoeken.

Hoe kun je de SEO voor je afbeeldingen het best instellen?

Nieuws Hot. Handig 60 minuten-serie Boekrecensies Boeken E-books. Op mijn iMac-bolletje met OS X

Welke organisatie probeert nu niet goede posities te scoren in de zoekmachine van Google. Ik zit met het volgende. Esmeralda Tiemeijer. Alle afbeeldingen zijn automatisch beschermd. Wat is jouw ervaring.

In de alt-tag geef je een duidelijke omschrijving van je product. Deze kun je makkelijk instellen. Er is wel degelijk iets verslechterd. Het merendeel van de vertoningen komt uit Google Afbeeldingen. Je kunt bijvoorbeeld van je producten meerdere afbeeldingen op je site plaatsen, waarbij elke afbeelding op een specifiek zoekwoord is geoptimaliseerd.

 • Opzettelijke schending van auteursrecht is een misdrijf waar maximaal vier jaar cel op staat.
 • Dan schend je het auteursrecht.
 • Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.
 • Lastig altijd he al die kleine taken die gezamenlijk behoorlijk tijdrovend worden

Om alt-cmd-i werkend te krijgen moet je eerst het develop-menu toevoegen in de Safari voorkeuren:. Maar wanneer ik bij Afbeeldingen kijk zie ik de foto wel helemaal bovenaan prijken. Thx Bewerkt 24 april Maar ik gebruik nog android 2. Over de auteur. Het is inderdaad zo dat veel mensen als eerste aan Google afbeeldingen denken bij het zoeken naar een afbeelding, dat gaat helaas niet i.

Geen kleine foto's in het overzicht maar grote google afbeeldingen werkt niet goed text. Cache wissen ofzo. slachtoffers huiselijk geweld verhalen

Java stond aan! Dit betreft Safari, maar andere browsers die hetzelfde probleem hebben, inclusief mijn voorkeur Firefox, zullen, als het al helpt, daar geen profijt van hebben, Het is echt een probleem dat bij Google ligt, want nogmaals , op andere sites kom ik dit probleem niet tegen.

Om de alt-tag in alle browsers goed te laten werken kun je het beste ook nog een title-tag toevoegen:.

Je alt-tags vol spammen met trefwoorden heeft geen zin, Google herkent dit als spam en zal je hier zeker niet voor belonen. En tot slot: wees geduldig. Upload foto's van hoge kwaliteit.

Andere artikelen:

 1. Floor - 17.10.2019 21:32

  Deze website maakt gebruik van cookies. En het mooie is dat je dit met Google Analytics inzichtelijk kunt maken!

  Hamda - 13.10.2019 01:59

  Lees het artikel over een site toevoegen aan Google voor meer tips over hoe u content op een site kunt plaatsen die door Google kan worden geïndexeerd.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *