Afrojack forget the world lyrics

Geplaatst op: 09.10.2019

Het enige verschil tussen deze deejays en Afrojack is dat de bovengenoemde twee ook echt leuke mainstream dance-pop hebben gemaakt en Afrojack slechts platgetreden paden bewandeld.

De top 40 nieuwsbrief ontvangen?

Airplay Top In persönliche Hitparade hinzufügen. Tip V. Later verschijnen ook de tracks Summerthing met Mike Taylor en Unstoppable. Met een Top account kun je: Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut!

Commercieel, kindvriendelijk en catchy. Later verschijnen ook de tracks Summerthing met Mike Taylor en Unstoppable! Afrojack forget the world lyrics 17 mei verschijnt zijn debuutalbum Forget The World.

Dit 10 ft Tall is daarop geen uitzondering. Afrojack Hey Mama David Guetta feat! Ester Dean Hey Fais Ft.

 • Lost Broederliefde feat.
 • Unstoppable Afrojack. Ten Feet Tall Radio Edit.

Browse meer video's

Het nummer wordt door Radio uitgeroepen tot Dance Smash, voor Afrojack zijn tiende. Unstoppable Afrojack. Details anzeigen. Het wordt prima gezongen, maar de instrumentale gedeelten kunnen mij niet boeien en vind het daardoor, als geheel, niet een sterk nummer.

Ester Dean. Op 19 februari geeft hij op het centraal station van Rotterdam een verrassingsoptreden. Global Top

 • Future Trance - Festival Classics.
 • Die track wordt halverwege april uitgeroepen tot Dance Smash bij Songs Alben Comp.

AfrojackWrabel. Hey Fais Ft. Give Me Everything Pitbull feat. Jack Mcmanus. Details anzeigen. Niet heel speciaal, maar die stem is wel erg mooi om aan te horen.

Artiestinformatie

Future Trance - Best Of 20 Years. Wrabel Song hinzufügen. Lost Broederliefde feat. Ester Dean

Take Over Control Afrojack Ft. Tip W. Oftewel: hitmateriaal. Hey Fais Ft. Snoop Dogg.

Ten feet tall

Oftewel: hitmateriaal. Hey Fais Ft. Ester Dean.

 • Niet heel speciaal, maar die stem is wel erg mooi om aan te horen.
 • Heb je nog geen Top account?
 • Summer Party - The Hit-Mix.
 • Het nummer wordt gebruikt in de commercial van het Amerikaanse bier, Bud, dat tegelijk met de release ook een nieuwe verpakking introduceert.

Ted baker jurk kobaltblauw Afrojack Feat. Finde es nicht schlecht, reicht mir soeben noch fr vier Punkte. In persnliche Hitparade hinzufgen. Daarbij schuwde hij ook het afrokapsel niet.

Shermanology Have Some Fun Pitbull feat. Afrojack featuring Wrabel Ten feet tall   Afrojack   Wrabel. Heb je nog geen Top account!

ARTISTS/LYRICS

Ten Feet Tall, zijn nieuwe single en Alarmschijf, ging wereldwijd in premiere tijdens de reclame-onderbreking van de Superbowl. Finally mit einem Track der mich überzeugen kann! Ester Dean

Megahits - Die Zweite. Misschien geschikt voor de clubs, maar ik hoor hier geen grote chart-hit in. Wrabel Bloodstain Ritual Marshmello feat.

Andere artikelen:

 1. Amine - 18.10.2019 12:44

  Later verschijnen ook de tracks Summerthing met Mike Taylor en Unstoppable. Ten Feet Tall, zijn nieuwe single en Alarmschijf, ging wereldwijd in premiere tijdens de reclame-onderbreking van de Superbowl.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *