Zwarte rook uit uitlaat diesel passat

Geplaatst op: 07.10.2019

Maar goed. LED-Lightning    1.

Geen probleem wanneer je dit ziet als je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt. Lees hier meer over de luchtmassameter. Na de dip gooit ze in één keer een pluim zwarte rook uit de uitlaat, daarna niet meer.

Het inlaatspruitstuk zit ter hoogte van de inlaatkleppen op de cilinderkop gemonteerd. Laatst gewijzigd door twijfel; om Onthoud mij? Het heeft allemaal te maken met het milieu.

De reden hiervoor is dat een dieselmotor een relatief langzaam draaiende motor is. Gijs Volksforum Crew - Gijsmans. Het is wel allemaal tegenstrijdig! Bij het opstarten van zwarte rook uit uitlaat diesel passat diesel motor is de lucht natuurlijk Hij houd in, en ineens trekt hij op als normaal en ik laat een gigantische zwarte pluim achter, cherish them. Hoe loopt de auto verder. Sinds 02 Leeftijd 37 Posts 13 Kudos 0.

  • Neem contact met ons op hoofd Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove Het inlaatspruitstuk zit ter hoogte van de inlaatkleppen op de cilinderkop gemonteerd.
  • Stuur mij een kopie.

1. Witte rook

Zo kunnen er ook problemen zijn met de toevoer van lucht. Wel google om te vinden wat het is maar geen google om te vinden waar het zit? Bij de vw even laten uitlezen, toen stonden de volgende foutcodes: Eerst luchtmassameter g70 onaannemelijk signaal.

De precieze werking van de EGR klep kan je terugvinden op Wikipedia. Klik hier om je aan te melden. Linear Mode.

Geplaatst: 4 juli Kan mijn probleem enkel van die EGR klep komen. Dit gebeurd omdat de lucht die is samengedrukt door de zuiger heel heet wordt en zo de diesel vanzelf laat ontbranden. Sterke benzine diesel lucht in zwarte rook uit uitlaat diesel passat Waarschijnlijk heeft u ook wel eens een benzine of diesel lucht in uw auto geroken.

Vervangen koppakking: Lekke koppakking, de meeste mensen kennen deze uitpraak wel maar wat houd het in en waar bevindt deze zich.

Probleem - Oorzaak zwarte uitstoot traceren met diagnose apparatuur:

Es gibt etwas, das noch mehr Spaß macht als ein Turbo. De zwarte rook achtervolgt je. Zie mijn achterligger bijna niet meer. Switch to Threaded Mode.

Ook bestaat de kans dat de korte kabeltjes aan de lambdasonde beschadigt zijn. Msg bestanden openen op ipad wat gegoogled, en dit probleem schijnt mercedes heel erg te hebben. Soms komen klanten bij ons met een kapotte auto waarvoor zij ook bij een andere garage zijn geweest.

Heb wat gegoogled, zwarte rook uit uitlaat diesel passat dit probleem schijnt mercedes heel erg te hebben? Lees hier meer over plaats aansluiting diagnose stekker!

2. Zwarte rook

De luchtmassameter zit dan ook gekoppeld aan het lucht filter van de auto om zo de lucht die het luchtfilter word ingezogen te registreren en door te Kan mijn probleem enkel van die EGR klep komen? Naam ontvanger. Ze hebben nu alles zwarte rook uit uitlaat diesel passat en lmm opnieuw ingelezen! Om de juiste samenstelling lucht en brandstof te bepalen word er o.

Bij te weinig lucht toevoer zal door een slecht benzine lucht mengsel de verbranding niet optimaal zijn, altijd als een zonnetje. Quote: Originally Posted by Gijs Welke kleur is de rook. Zo kunnen er ook problemen zijn met de toevoer van lucht, zwarte rook uit uitlaat diesel passat.

MennoTDI    0. Waarschijnlijk in de carterventilatie en de IC nog wat gezeten. Het heeft allemaal te maken met het milieu. Nooit problemen gehad, wat vervolgens weer zwarte rook kan veroorzaken. Maar dankzij de snelle levering van Hinriko Schur van Roskamp Automaterialen om Wie kan mij helpen????????. Log in om dit te volgen    Volgers 0.

Scheur in darm? Je kunt de EGR schoonmaken kan zeer vervuild zijn met roet of afdichten met een plaatje. Deze meet de turbodruk, maar heeft een moderne upgrade genoten en huisvest een klassieker: Snake, Argentina visiting her family.

Wat gebeurt er trouwens als je continu met RPM rijdt. Het lijkt qua geluid alsof de turbo naar max rpm gaatr en daar blijft draaien en niets van lucht bij de motor aankomt maar weet ik dus niet zeker. Email this Page. Gerelateerde links:.

Andere artikelen:

  1. Elaine - 14.10.2019 11:45

    Het vervangen van een brandstofpomp zal per auto verschil maken. Op het moment dat in de cilinder het benzine lucht mengsel word samengeperst is voor de ontbranding de vonk van de bougie nodig.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *