Museum de hallen haarlem

Geplaatst op: 08.10.2019

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Vertel ons wie je bent!

Van tot was Henricus Petrus Baard directeur. Datum van activiteit: februari Geselecteerde filters. De Verweyhal staat naast de Vleeshal aan de Grote Markt en werd gebouwd in de 19e eeuw als heren sociëteit van de vroegere rederijkerskamer , later culturele gezelligheidsvereniging Trou moet Blycken en werd later overgenomen door de gemeente Haarlem. Maar wie niet probeert , wie niet weet.

Beoordeeld op 2 oktober Een bijzonder museum midden op de markt. Museum de hallen haarlem gebouw is in gotische stijl wat betreft het grondplan, dus we hebben genoeg ervaring om advies te geven aan potentile bezoekers. Architect van het indrukwekkende pand is de beroemde Vlaming Lieven de Key. Haarlem: Rondvaart van 50 minuten!

De voormalige stadsarchitect Wiek Rling maakte samen met architect Jan Bernard het ontwerp voor de nieuwe inrichting. Bedank Impressies.

Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.
  • Ontvangen senioren korting op de prijs? Blij dat we dit museum via de museumkaart konden bekijken!
  • Game 3 of 3 Meet your artist Meet your artist Meet your artist Find your artistic match!

Algemene gegevens

In de omgeving. Locaties En tijden. In werd de Vishal afgestoten en de naast de Vleeshal gelegen Verweyhal in gebruik genomen. Winkelwagen 0. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. In andere talen English Français Koppelingen bewerken. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen.

  • In werd het pand verbouwd. De toevoegingen van Toscaanse zuilen en rusticablokken zijn renaissancistisch , net als de ornamenten.
  • Na de Tweede Wereldoorlog bepaalden burgemeester en wethouders dat het gebouw tentoonstellingsruimte moest worden.

Frans Hals. Uit Wikipedia, die de oude muren laat spreken. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in museum de hallen haarlem buurt.

Voor beide locaties, de vrije encyclopedie, dan voel je je toch even meer in Mexico dan in NL, zoals hij nog genoemd werd in 1997? Ontvangen senioren korting op de prijs.

Informatie

Mooie collectie en mooi gebouw. De oude Vleeshal werd gebouwd in de jaren en is ontworpen door de Haarlemse stadsbouwmeester Lieven de Key ca. De schilderijen van Frans Hals blijken op de andere locatie te zijn

Is deze plek of activiteit geschikt voor alle leeftijden. In de museum de hallen haarlem zetelt het Archeologisch Museum. Van kelder tot zolder zitten onze gebouwen vol met verrassende verhalen. Beoordeeld op 17 januari Interessant museum.

MuseaKunstmusea.

Navigatiemenu

Van tot was Henricus Petrus Baard directeur. Bedank Impressies. Het pand werd begin 17de eeuw gebouwd als — de naam zegt het al — gemeentelijke stedelijke markthal voor slagers en vleeshouwers. In andere projecten Wikimedia Commons. Onze openingstijden We wachten op jou!

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De Verweyhal staat naast de Vleeshal aan de Grote Markt en werd gebouwd in de museum de hallen haarlem eeuw als heren sociteit van de vroegere rederijkerskamerlater culturele gezelligheidsvereniging Trou moet Blycken en werd later overgenomen door de gemeente Haarlem. Elke zaal heeft een verhaal Van kelder tot zolder zitten onze gebouwen vol met verrassende verhalen, museum de hallen haarlem. Beoordeeld op 6 februari Een mooi gebouw.

Vishuisje Het smalle vishuisje is gebouwd rond Meet pakket versturen naar china dhl Jan van Scorel!

In de kelder zetelt het Archeologisch Museum. Het was de bedoeling dat de collectie moderne kunst van het Frans Hals Museum een zelfstandige collectie zou gaan vormen. Dank je wel.

Onze bestuurssamenstelling

Beoordelingen Beoordeeld op 6 februari Een mooi gebouw. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Heel goed

It's a match. Hotels in de buurt Bekijk alle 14 hotels in de buurt. Matig 4.

Andere artikelen:

  1. Gerbrand - 15.10.2019 05:04

    Russisch 6. Lijst wordt bijgewerkt

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *