De kleine wereld breda

Geplaatst op: 06.10.2019

Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden! Hotels in de buurt Bekijk alle 16 hotels in de buurt.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Matig 1. Is dit een Midden-Europees restaurant? Beoordeeld op 15 juli via mobiele applicatie Goed uitzicht. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor De Kleine Wereld.

Bedankt voor je hulp. Dat vrolijke wordt nog eens benadrukt door de vriendelijke dame achter de bar. De kleine wereld breda dit restaurant geschikt voor dineren. De Breda Pluim houdt horeca en retailers scherp door ze te verrassen met een bezoek door een Mystery Guest.

We hebben genoten van een paar biertjes buiten zitten op een warme avond.

 • Is dit restaurant geschikt voor dineren? Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.
 • Geweldig mooi pand, en bevindt zich op de grote markt naast onder de Grote Kerk.

Routeaanwijzingen naar De Kleine Wereld (Breda) met het openbaar vervoer

Volg BredaPluim ook op Facebook. Gebruik gemaak van deze bijzondere week en op het vlot met vrienden heerlijk diner genoten. Beoordeeld op 31 januari via mobiele applicatie Top. Meer beoordelingen bekijken. Grote onderwerpen, maar ook kleinere, serieuze, grappige, verdrietige en opmerkelijke berichten. Attracties in de buurt Bekijk alle 93 attracties in de buurt.

 • Welke Buslijnen stoppen nabij De Kleine Wereld? Ja, houd mij op de hoogte!
 • We zullen je suggestie bekijken. Let op: met grote groepen kun je hier echt niet binnen.

We troffen de bediening in een slechte bui, ze had er duidelijk geen zin in. Dus de kleine wereld breda ik de wind weer in.

Naast de kerk zit dit dit cafeetje met een erg goede bierkaart en ontzettend prettige en kundige bediening. Alle restaurants in Breda weergeven. Bedank Olav Beoordeeld op 30 juli via mobiele applicatie Ontzettend leuk en goed caf.

Not sure when you can go ?

Alle talen. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Let op: met grote groepen kun je hier echt niet binnen. Al snel blijkt dat het makkelijk is om hier een leuk gesprek te beginnen.

We zullen je suggestie bekijken. Mijn favoriet in Breda. De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. NL BredaVandaag. Ik word er nog steeds heel vrolijk van. Dat vrolijke wordt de kleine wereld breda eens benadrukt door de vriendelijke dame achter de bar.

Kinderdagverblijf

BredaVandaag plaatst wekelijks de bevindingen van de Mystery Guest. Aan de voet van de Grote Kerk zit het kroegje verscholen, naast het eveneens kleine ´t Tapperijke.

Deze is gevestigd in een monumentaal pand uit het jaar

 • Schrijf een beoordeling.
 • Let op: met grote groepen kun je hier echt niet binnen.
 • Het café is een van de cafés in
 • Alle gegevens weergeven.

Dus moet ik de wind weer in. Beoordeeld op 31 januari via mobiele applicatie Top. Pepijn Nagtzaam. Let op: met grote groepen kun je hier echt niet binnen. Ja, houd mij op de hoogte, de kleine wereld breda. Wie zijn wij. Martijn M. Deze cookies worden ook geplaatst door derden!

Beoordeeld op 20 juni Gezellig voor een borrel.

Peuterwereld

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Eenmaal binnen blijken de muren wit en fris, wat er voor zorgt dat het groter oogt dan het eigenlijk is. Het is gehuisvest in een klassiek Golden Age gebouw daterend uit de 17e eeuw.

Volg BredaPluim ook op Facebook. Type reiziger! En natuurlijk gaat het snel over de horeca!

Andere artikelen:

 1. Abdelmalik - 08.10.2019 10:55

  We zullen je suggestie bekijken.

  Anne - 08.10.2019 02:48

  Eigenlijk verwacht je een minuscuul donkerbruin cafeetje maar dat blijkt niet het geval.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *