Samsung wasmachine doet niets meer

Geplaatst op: 14.09.2019

Besparen met zuinig wassen. Meet the next-level power! Om de schakelaar te bereiken is het meestal noodzakelijk om ofwel de top frontloader , ofwel de voorplaat toploader te verwijderen.

We zijn opzoek naar een kabel schema, en we zijn erg benieuwd waar de voeding op de print zit. Gelukkig een eenvoudige reparatie. Hierna direct de wasmachine in kalibratiemodus gezet. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Met onze test zie je in één oogopslag welke wasmachines goed zijn.

Als je deze hanteert ga ik er van uit dat je verder geen problemen zou moeten ondervinden. Terug naar boven. Wanneer heb je voor het laatst het filter schoongemaakt! In dit artikel vind je de meest voorkomende foutmeldingen. Zoeken naar producten Zoeken. Wasmachine storing, samsung wasmachine doet niets meer. Heeft iemand enig idee of ik dit zelf kan oplossen.

Dit betekent dat de waterdruk of het waterpeil niet in orde is. Het klepje van het afvoerfilter vind je aan de voorkant, rechts onderin.

Koken & Bakken

Technisch advies nodig? U ontvangt uiterlijk binnen 1 week de printplaat weer retour. Controleer tot slot of de was gelijkmatig verdeeld is. Nieuwe mogelijk defecte print heeft het gedaan alleen motor draaide niet. Bij het vullen van de trommel moet er altijd ruimte over zijn voor 1 vuist.

Om het probleem op te lossen, probeer je eerst de oorzaak te ontdekken. Ben je de handleiding kwijt. De rubber deurmanchet los maken is niet zo ingrijpend. Ook als er geen melding is kun je mogelijk de oorzaak van het probleem vinden. Tags 0.

Ontkalker voor je koffiezetter

De verlengsnoer ga ik zo proberen. Je gelijk halen kan soms flink tegenvallen. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Veel machines hebben samsung wasmachine doet niets meer een extra kapje dat u even moet los schroeven. Wat nu. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Meer weten. Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie.

Staat er foutmelding 1E of 1C op het display van je Samsung wasmachine. De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren.

Heeft u het probleem dat uw Bauknecht / whirlpool wasmachine niet meer aan wilt?

Voor Blauw moet idd doorpiepen naar blauw van de netfilter. Neem contact op met onze klantenservice. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. Het vermoeden is dat deze connector de voeding is voor de print, maar hier staat geen spanning op.

Zoeken naar producten Zoeken. Zit er een kinderslot op. De meest voorkomende storingen samsung wasmachine doet niets meer Samsung wasmachines Je ziet een foutmelding op je Samsung wasmachine. Update tracker. Hieronder zie je het programma en hoeveel de maximale belading is voor jouw machine. Controleer of uw machine echt niets meer doet, dus geen lampjes of piepjes meer, E-mail: privacymedialaan. Wordt dus waarschijnlijk toch een monteur. Hoe zet ik het deuntje van mijn Samsung uit. Repareren of vervangen en afdanken.

Wasmachine aansluiten

Maar geen nood! Verdeel dit dan opnieuw. Tsja, deze printen is een enorm zwak punt van Samsung. Neem dan contact op met onze klantenservice.

De print kunnen we nu dus uitsluiten, maar wat kan er nu nog aan de hand zijn. Top Posters. Storingsmeldingen Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is.

Andere artikelen:

  1. Kerim - 23.09.2019 10:22

    Staat je storing niet in dit artikel? Sluit deze daarna weer aan en kijk of de foutcode weg is.

    Yael - 23.09.2019 11:43

    Ik heb ooit gehad dat ik dacht dat mijn wasmachine kapot was, maar er bleek een probleem met de elektriciteitsgroep.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *