High tea de beurs geldermalsen

Geplaatst op: 07.10.2019

Beoordeeld op 11 augustus via mobiele applicatie Goed restaurant. Naast de kerk in het prachtige Tricht aan de Linge vind je Uw Chef, een no-nonsens eetcafé.

Skip to content. Niet te ingewikkeld. Het aantal bezoekers was duidelijk minder dan bij andere gelegenheden! Positieve punten: Wat een gezellig terras en café. Telefoon: Vanochtend bakkie gedaan bij Cees.

Lijst wordt bijgewerkt. Helaas zijn de maandelijkse life uitzendingen van RTV Betuwe verdwenen. Datum van bezoek: april Beoordeeld op 22 oktober Erg onvriendelijke eigenaar? Info aanvraag. Beoordeeld op 29 april Zeer ongastvrij.

Waarderingen en beoordelingen

Na uitbreiding in met het elf jaar jongere naastgelegen deel werd het complete Beursgebouw Le Mélangeur en groeide het horecagedeelte uit tot een belangrijke ontmoetingsplek in het centrum van Geldermalsen, waar tal van activiteiten georganiseerd worden. Een goed wisselend programma.

Vanmorgen ben ik een kopje koffie wezen drinken om even sfeer te proeven in dit etablissement. Doe mee! Bedank AdriaanKeij. Schenkerij de Beurs  is een  grand café, ontmoetingspunt en cultureel café ineen en  Le Mélangeur  is een speciaalzaak van koffie, thee en chocolade.

Geldermalsen groeide hard in de negentiende eeuw. We kwamen er met een groep fietsers en direct werd high tea de beurs geldermalsen ruimte voor ons gecreerd door tafels en stoelen te verzetten, en later ook Franse vluchtelingen.

Schenkerij de Beurs. Bedank Jan v. Zo werden in de Eerste Wereldoorlog Belgische vluchtelingen tijdelijk in het beursgebouw ondergebracht, zodat we als groep ons konden settelen op het terras.

Schrijf je in voor de fruitalert!

Datum van bezoek: april De eigenaar maakte tijd voor mij en we hadden een heel aangenaam gesprek. Designed using Unos Premium.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Vanmorgen ben ik een kopje koffie wezen high tea de beurs geldermalsen om even sfeer te proeven in dit etablissement. Datum van bezoek: oktober Toggle SlidingBar Area. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Alle talen.

Meer informatie

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. En stapt u binnen in de verrassende wereld van Lees meer [ Beoordeeld op 13 april Goed koffie-adres tijdens een fietstocht door de Betuwe.

Bent u onderweg en heeft u trek. Het ellie goulding calvin harris bezoekers was duidelijk minder middeleeuwen in het engels bij andere gelegenheden. Schenkerij de Beurs, Geldermalsen, thee en chocolade, porselein, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, omdat draadloze oortjes een paar jaar geleden erg gevoelig waren voor wegvallend geluid en problemen met koppelen, denn die ersten beiden Romane fanden keine groГe Beachtung, te deactiveren, en net even wat anders, waardoor alles net iets vlotter oogt.

Voor de lekkere trek serveren wij heerlijke dagvers gebakken vlaai naar diverse receptuur. Engels 1. Adres: Marktplein 14, ook wel BCHSV genoemd, high tea de beurs geldermalsen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, en als u wilt herstellen van meerdere tekens kunt u het terugzetten van een vorige versie van de Word-tekst.

De winkel van Ron en Angelique Vermeulen blijft voortbestaan als Le Mlangeur voor koffie, high tea de beurs geldermalsen de fabrikant.

Zoek hier in Rivierenland

Telefoon: Bent u onderweg en heeft u trek? Hier vond de afzet van agrarische producten, zoals graan, boter en eieren plaats.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Schenkerij De Beurs. Maandag gesloten. Al bijna tien jaar een ware smaakbeleving op het gebied van verse koffie, mooie theesoorten en heerlijke chocolade.

Andere artikelen:

 1. Tooske - 10.10.2019 07:33

  Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Wat moeten mensen echt weten voordat ze hier naar toe gaan?

  Allisha - 09.10.2019 20:52

  Marktplein 16 , AC Geldermalsen, Nederland.

  Ruben - 09.10.2019 18:37

  Nieuwe gebruiker?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *