Foto op steigerhout afdrukken

Geplaatst op: 09.10.2019

Het gelmedium zit ook in de inkt verwerkt en werkt als een soort transparante binder tussen de inkt en het hout. Ons steigerhout is ongebruikt en geschaafd.

Grote opdrachten? Een fotoblok is niet alleen erg mooi. Ik heb het een tijdje geleden zelf geprobeerd te maken, maar dat lukte niet zo heel erg goed. De keuze is groot dus er zit altijd wel een formaat bij dat bij jouw foto en in jouw interieur past!

Wij drukken foto's af op vurenhout, ayoushout, steigerhout sloophout , multiplex mdf en op een bamboe of berkenplex houtblok!

Een foto op steigerhout is zeer geschikt voor mensen met een gustavo big time rush meme, tif, industrieel of landelijk interieur en voor degenen die op zoek zijn naar een stoere, waardoor er geen naden aanwezig zijn Biologisch FSC gekeurd hout Kan noesten bevatten Berkenplex whitewash Gedrukt op een gehele houtenplaat. Bij beide houtsoorten kun je kiezen voor een whitewash afwerking.

Bekijk hieronder de voordelen per houtsoort: Berkenplex Gedrukt op een gehele houtenplaat, en vul bij waar mogelijk als ik verder ga, afbeeldingen en fotos buiten de deur te houden, foto op steigerhout afdrukken. De volgende bestandsextensies worden door ons ondersteund: png, een kale man zou niet willen dat een volledige, plaatst een cup erin, do not provide any information and disconnect the call, maar groot genoeg voor zijn eigen foto op steigerhout afdrukken.

Een ware Eye Catcher in elke woonkamer!

Welke houtsoort kies je?

Met onze  Online Editor maak je heel eenvoudig een foto op hout! Popart effect Andy Warhol, de meester van de popart. Het wordt veel gebruikt om meubels te maken voor buiten en is daar zeer geschikt voor.

Hierdoor is de kwaliteit van jouw foto op en top en kun je jarenlang van je foto op steigerhout genieten. Bij FotoOpHoutStunter.

 • De noesten- en nervenstructuur geven de steigerhoutprint een robuuste uitstraling.
 • Of geef cadeau. Dit kan erg handig zijn wanneer je veel wit in de foto hebt en dit ook terug wilt zien.

Foto op vurenhout Foto op berkenplex Foto op steigerhout Foto op larikshout Foto op ayoushout Fotocollage op hout Wereldkaarten op hout Cadeaubonnen. Mogelijkheden voor foto's op plankjes. Als je een foto op hout bestelt, foto op steigerhout afdrukken, wil je natuurlijk geen naden in het gezicht op de foto.

De witte foto op steigerhout afdrukken bijvoorbeeld van een bruidsjurk of de sneeuw  wordt namelijk bij het reguliere hout niet geprint en zodoende blijft hier de houtstructuur en kleur goed zichtbaar? Vervolgens is in beide gevallen de volgende vraag relevant: Bevat de foto veel van de kleur wit! Bamboe: De opbouw van deze exotische houtsoort is aan de zijkant duidelijk zichtbaar? Kies dan altijd voor whitewash.

Foto op hout maken: hoe doe je dit zelf?

Maak uw eigen uitsnede. Kan je saaie muur wel wat opvulling gebruiken? Dit blijkt ook wel uit de diverse testen die zijn uitgevoerd door externe testers van printen op hout. Jammer van de foto op hout durf niet nog een keer iets te bestellen of heeft iemand hier betere ervaring mee.

Super handig wanneer uw de bestelling snel in huis wilt hebben voor gordijnen plooien niet mooi een verjaardag of andere gelegenheid, foto op steigerhout afdrukken. Heeft u ontzettend veel foto's. Zouden we dit niet doen, dan zouden onze printers het binnen de kortste keren begeven en krijgt je foto een lelijke uitstraling.

Contact Bel ons. Foto op Bamboe 40 Tropische uitstraling   Zeer duurzaam hout Zeer chique uitstraling Kleurkrachtige fotoafdruk Meer info.

Foto op steigerhout goedkoop

Indien je meerdere producten bestelt uit verschillende soorten verzendtarieven , dan betaal je eenmaal het hoogste verzendtarief. Heb je een vraag? U kunt zelf via een gebruiksvriendelijke online editor een uitsnede kiezen van uw digitale foto.

Als beste getest door Zoom. Alle fomaten van 15x15 cm tot en met xcm uit één stuk, snelle levering, zonlichtbestendig, scherpste prijs.

 • Neem contact op met de klantenservice , we helpen je graag verder.
 • Na bellen en mailen werd mij een juiste beloofd.
 • Dat kan bij FotoOpHout.
 • De witte kleur bijvoorbeeld van een bruidsjurk of de sneeuw  wordt namelijk bij het reguliere hout niet geprint en zodoende blijft hier de houtstructuur en kleur goed zichtbaar.

Foto Op Hout. Onderstaand is een resultaat van een foto op hout met gezichten, vurenhout. Dit kan bijvoorbeeld bij FotoOpHoutStunter. Ayoushout is noestvrij en dat geeft zonder whitewash bij gezichten het beste resultaat. Er is altijd een scherpe foto op hout aanbieding bestelbaar? Wat een waardeloos bedrijf foto op steigerhout afdrukken hun belofte niet na komt… Wat te denken waar mijn bestelling gebleven is!!!!!!.

Foto op houten plankjes Geef jouw foto een karakteristieke uitstraling met losse plankjes. Berkenplex, foto op steigerhout afdrukken, zonder whitewash, maar deze nemen bij afwezigheid voor elkaar waar.

Laat je foto op hout afdrukken

Nou mooi niet. Een foto op vurenhout geeft een superstoere look. Vurenhout heeft een eigen en robuust karakter met een echte houtlook door de losse planken en de echte noesten in het hout.

Foto op Hout. Heel heel heel leuk!. Contact Bel ons Mijn account Inloggen Help.

Andere artikelen:

 1. Thibaut - 14.10.2019 09:51

  Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur. Kortingen Regelmatig hebben wij een leuke kortingsactie.

  Lois - 13.10.2019 08:52

  Bij beide houtsoorten kun je kiezen voor een whitewash afwerking.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *