Dutch valley line up tijden

Geplaatst op: 07.10.2019

Bovendien heeft het weer invloed op de bodemgesteldheid van het terrein. Gegevens Datum: augustus 11 Tijd: -

Dit jaar op 19 augustus: Dutch Valley Alle stages en artiesten voor Dutch Valley zijn bekend gemaakt! Submit your review. Check this box to confirm you are human. Tickets De vroege vogel tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Ik wil graag een persaccreditatie  Dutch Valley Festival, kan dat. Hou je van een gezellig feestje. Kan ik ook met de bus naar Dutch Valley. B my Lake Festival 14 mei - 3 augustus Wat is Dutch Valley Festival.

Dutch Valley 2019

Tickets voor Dutch Valley zijn hier verkrijgbaar. Check this box to confirm you are human. ADE: Defected Amsterdam. Dit jaar valt Dutch Valley Festival op zaterdag 18 augustus.

Dan is Dutch Valley jouw festival.

 • Er zijn zowel losse kaarten als groeptickets voor vier personen beschikbaar. Echt niks missen?
 • Laat het weten!

De organisatie raadt minder valide bezoekers aan rekening te houden met een heuvelachtig festival terrein waar onder meer het grote aantal bezoekers en het weer invloed kunnen hebben op de conditie daarvan. Ja, dutch valley line up tijden, er zijn voldoende lockers aanwezig op het festivalterrein.

Dutch Valley trekt ieder jaar weer ontzettend veel liefhebbers van het Nederlands talige genre. Er rijden pendelbussen vanaf Amsterdam Sloterdijk. Vrije Volk Festival.

Win tickets voor Dutch Valley Festival

Aftermovie Dutch Valley Hou je van een gezellig feestje? Er zijn verschillende manieren om naar Velsen Valley te komen. Ik heb een ticket gekocht maar kan deze nergens meer terugvinden. Veel Nederlandstalig, maar ook house, hardstyle en nog tal van andere stages.

Kinderen tot en met 12 jaar worden alleen onder begeleiding van een volwassene op het terrein toegelaten en vallen gedurende het festival onder het toezicht en verantwoording van de volwassene, dutch valley line up tijden. Zorg daarom dat je zorgvuldig met je ticket omgaat. Hoe moet je betalen op Dutch Valley.

Genoemde punten dienen vooraf in acht genomen te worden want kunnen ten koste van de festivalbeleving van de minder valide bezoeker gaan. Zijn er lockers aanwezig bij Dutch Valley.

Mail deze naar info udc. Er zijn echter geen aparte plaatsen voor de bezoekers bij de podia.

Gerelateerd nieuws

Ook dit jaar worden wederom minstens 9 stages gebouwd voor alleen maar Nederlandse acts. Mail deze naar info udc. DGTL Barcelona. Genoemde punten dienen vooraf in acht genomen te worden want kunnen ten koste van de festivalbeleving van de minder valide bezoeker gaan.

Powered by Social Snap? Kinderen tot en met 12 jaar worden alleen onder begeleiding van een volwassene op het terrein toegelaten en vallen gedurende het festival onder het toezicht en verantwoording dutch valley line up tijden de volwassene.

Gedurende het festival kan je betalen met munten. Wat is Dutch Valley Festival. Mogen er kinderen naar Dutch Valley. Line-up Bekijk de volledige line-up van Dutch Valley Klik hier voor alle informatie betreft parkeren. Dutch Valley Festival.

Artiesten Dutch Valley Festival

All Rights Reserved. Volg ons dan op  facebook  en  instragram! Er zijn geen aparte rolstoelpodia en de minder valide bezoeker dient er rekening mee te houden dat podia en optredens van artiesten gezien de verwachtte drukte moeilijk te bereiken zullen zijn.

Zoek een hotel in de buurt. Average rating:. ADE: Cocoon x Loveland.

Andere artikelen:

 1. Ank - 10.10.2019 07:49

  Er rijden pendelbussen vanaf Amsterdam Sloterdijk.

  Josanne - 13.10.2019 21:34

  Aftermovie Nog nooit op Dutch Valley geweest?

  Raymon - 09.10.2019 00:15

  Vul je gebruikersnaam of wachtwoord in om een wachtwoord reset link te ontvangen in je inbox. Dutch Valley is een van de weinige festivals waar alle leeftijden zijn toegestaan.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *